De ce să folosești aranjamente florale în spațiul de lucru?

Foarte mulți oameni lucrează în spații închise, fie că o fac de acasă, fie că o fac într-o clădire special amenajată pentru birou. 

Evident, fiecare persoană își dorește să fie cât mai eficientă la locul de muncă, încercând să își amenajeze biroul într-un mod cât mai productiv. Un scaun confortabil, o poziție bună la birou, cât mai multă lumină naturală, piese de mobilier care să țină toate instrumentele esențiale la îndemână, temperatura din încăpere și multe alte detalii pot crește eficiența.

Există și mici detalii care nu sunt luate în calcul, dar care pot crește foarte mult productivitatea. Printre acestea se numără și aranjamentele florale.

Cum te ajută aranjamentele florale în spațiul de lucru?

1. Aranjamentele florale ajută la relaxare. Indiferent că este vorba despre aranjamente florale din flori naturale sau despre aranjamente din flori artificiale, acestea pot ajuta la relaxare. Conform unor studii, doar vizualizarea unui grup de trandafiri poate să ajute la echilibrarea ritmului cardiac.

2. Florile ajută memoria. Dacă alegi aranjamente din flori naturale, acestea pot ajuta foarte mult memoria. Oamenii tind să își amintească mult mai ușor lucruri legate de un parfum, de o culoare sau de o formă. Un aranjament floral care să se evidențieze într-o încăpere poate face o mulțime de informații să fie mai ușor de reținut.

3. Aranjamentele florale încurajează socializarea. Deși nu se știe care este cauza, încăperile în care se găsesc aranjamente florale cât mai colorate sunt mult mai prietenoase și încurajează comportamentul social al oamenilor.

4. Îmbunătățesc gândirea creativă. Dacă lucrezi într-un mediu creativ, aranjamentele florale te pot ajuta să îți faci mai bine treaba. Oamenii care lucrează în încăperi colorate, care miros frumos, tind să fie mult mai creativi și să vină cu mai multe soluții pentru rezolvarea anumitor probleme.

5. Înfrumusețează spațiul de lucru. Toți oamenii preferă să lucreze într-un spațiu cât mai frumos. Aranjamentele florale reușesc să ofere acea frumusețe care să te facă să muncești mai cu spor.

Ce aranjamente florale pot achiziționa pentru a te bucura de toate beneficiile?

Evident, florile naturale sunt o opțiune care îți oferă toate avantajele de care ai nevoie: culoare, miros, eleganță etc.. Anumite flori sunt disponibile doar în anumite perioade ale anului și de foarte multe ori uiți să cumperi buchete noi de flori pentru a le înlocui pe cele ofilite. 

În astfel de situații, florile artificiale pot fi o soluție la fel de eficientă. Din ce în ce mai bine realizate (majoritatea florilor artificiale moderne arată exact la fel ca și cele naturale), florile artificiale vin la pachet cu o mulțime de avantaje:

• Sunt disponibile oricând, indiferent de anotimp;

• Pot fi achiziționate la prețuri mici;

• Nu se ofilesc. Dacă achiziționezi un buchet de flori artificiale, te vei putea bucura de el pentru foarte mulți ani;

• Pot fi înlocuite cu ușurință. Poți avea mai multe buchete de flori artificiale, pe care să le înlocuiești între ele atunci când te plictisești;

• Pot fi ținute oriunde, fără a-și pierde din prospețime.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial