De ce sunt bebelușii născuți în iunie cu adevărat speciali. 6 argumente simpatice

Iunie deschide sezonul zilelor însorite, călduroase și pline de strălucirea verii, așa că nu este de mirare că bebelușii născuți în această lună radiază. În clipele următoare vom enumera câteva lucruri extrem de simpatice legate de copiii născuți în iunie. De ce sunt ei cu adevărat speciali?

Haideți să aflăm.

Bebelușul născut în iunie va fi zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie) sau Rac (21 iunie – 22 iulie).

Copiii născuți în prima jumătate a lunii iunie, până pe 20, inclusiv, sunt zodia Gemeni, un semn sociabil, curios din fire, foarte comunicativ și optimist.

Gemenii sunt considerați a fi vorbăreți, carismatici, plini de pozitivism… dar indeciși. Guvernați de Mercur, bebelușii din zodia Gemeni pot avea o mulțime de interese pentru diferite domenii, care apar rapid și se termină la fel de repede. Gemenii au, de asemenea, un mod aparte de a folosi cuvintele pentru a fermeca sau influența pe oricine.

Citește și – 3 zodii de copii foarte inteligenți | VIDEO

Micuții care ajung pe lume după 21 iunie vor fi Raci. Nativii Rac se disting prin sensibilitate și atenție sporită la nevoile celor din jur.

Se crede că Racii sunt empatici, intuitivi dar uneori puțin negativiști. Starea de spirit a unui bebeluș Rac se poate schimba de la un moment la altul. Planeta lor protectoare este Luna. Nativii Rac mai sunt și foarte legați de cămin, așa că nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă bebelușului tău Rac îi place să stea mereu aproape de casă.

Florile care aduc noroc bebelușilor din iunie

Iunie este reprezentată de două flori: trandafirul și caprifoiul. Trandafirii semnifică romantism, pasiune și senzualitate, în timp caprifoiul simbolizează fericira.

Copilul din iunie va fi o persoană veselă

Sosind pe lume odată cu vara, s-ar putea să te aștepți ca bebelușul să fie optimist… și conform unui studiu european, chiar așa este! Copiii născuți primăvara și vara au mai multe șanse să aibă o atitudine excesiv de pozitivă în viață decât cei sosiți pe lume în alte perioade ale anului.

Bebelușul din iunie va ajunge departe în viață

Un studiu britanic a scos la iveală că bebelușii născuți din iunie tind să țintească sus și să devină adulți realizați.

Copilul din iunie ar putea fi pe drumul către un premiu Nobel

Copilul tău genial ar putea avea șansa să își demonstreze abilitățile extraordinare și talentul în diverse domenii și să fie apreciat pentru asta. În urma unei analize a laureaților Nobel, s-a constatat că un număr surprinzător de mare de câștigători s-au născut în iunie.

Chiar dacă nu câștigă un premiu Nobel, bebelușii din iunie tot vor străluci

Și dacă mai era nevoie de o dovadă în plus prin care să demonstrăm că bebelușii din iunie sunt născuți pentru a străluci, iată câteva exemple de celebrități născute în această lună – Natalie Portman, Angelina Jolie, Solange Knowles, John Cho, Morgan Freeman, Anderson Cooper, Neil Patrick Harris, Zoe Saldana, Chris Evans sau Ariana Grande.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri