De ce sunt făcute așa body-urile – ”Am patru copii și nu am știut asta”

Body-urile reprezintă pentru cele mai multe dintre mămici piesa vestimentară ce nu poate lipsi din garderoba bebelușilor sau a copiilor mici. Insa micile accidente ne dau serioase batai de cap. Iata cum dezbraci bebelusul de body fara sa il murdaresti.

Ei bine, în ciuda faptului că mai toate mămicile își îmbracă micuții în body-uri, sunt puține cele care știu de ce aceste bluzițe pentru copii sunt concepute așa.

Micile accidente

Probabil toate mămicile s-au confruntat cu 'mici' sau 'mari' accidente cauzate de pampersul atât de plin încât a dat pe afară și cu body-ul ud și murdar. Știți despre ce vorbesc, nu-i așa? Desigur.

În acest caz, nu știi cum să faci să-l dezbraci pe micuț astfel încât să nu-l atingi cu body-ul murdar pe față, pe păr și prin orice alt loc. Te chinui în fel și chip, dar este complet inutil. Body-urile au fost special concepute pentru astfel de accidente murdare. Așadar, există un mic truc care te scapă de bătaia de cap, dar pe care puține mămici îl știu.

Body-urile au fost special concepute pentru micile accidente

După ce au văzut filmulețul, o mulțime de femei au fost uimite: 'Sunt mamă de 35 de ani. Am patru copii. Cel mai mare are 35 de ani, ceilalți 26, 20 și 18. Nu am știut niciodată asta, deși body-urile au fost inventate în urmă cu mai bine de 30 de ani. Îmi cer în mod oficial scuze față de copiii mei', a scris una dintre mamele care au văzut acest mic truc.

Cum dezbraci bebelusul de body

Iată cum îți poți dezbrăca bebelușul de body într-un mod mult mai simplu:

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul