(P) De neratat în Septembrie!€” Dichisar ep.1-2 zile de fun, food & shopping creativ

Organizată de cea mai mare comunitate creativă din România, seria de evenimente Dichisar by Breslo.ro este una pe care o vom urmări cu siguranță! Ne vedem pe 26-27 Septembrie la prima ediție!
Dichisar ep.1 va avea loc în ultimul weekend din Septembrie, 26-27 Septembrie, 09:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).

_____________________________________

 

Eveniment Facebook

Website eveniment

_____________________________________

 

Gândite ca showcase-uri de creativitate românească, evenimentele Dichisar sunt ocazii rare și prețioase în care publicul Bucureștean poate face cunoștință cu noii creatori români. Sunați-vă deci prietenele și veniți să petreceți alături de noi un weekend fun cu shopping de toamnă, ședințe hair & makeup, muzică bună și Redds din partea casei.

 

Shopping Session de toamnă cu 50 dintre cei mai iubiți creatori români

Haine și genți de toamnă, bijuterii originale, cosmetice bio, jucării și decorațiuni, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați dintre noii creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi:

 

Brunch cu prietenele! Fresh bagels, cafea bună si Redds din partea casei

Dacă nu ai încercat până acum un bagel, acesta va fi cel mai delicios weekend din toamna ta. Alege dintre zeci de sortimente dulci sau sărate și savurează-le incet cu un Redds dulce.

 

Colțul cu Răsfăț -Tatuaje cu henna, coafuri împletite și masaj profesionist

Artiști talentați ne răsfața cu picturi prețioase cu henna și împletituri franțuzești, în timp ce instructori profesioniști de masaj ne învață cum să ne relaxăm.

 

Profile Photo Sessions. Când ți-ai schimbat ultima oară poză de profil?

Te așteptăm în colțul foto de la Dichisar cu cele mai fun accesorii, selfie sticks și o cabină foto specială pentru distracție cu prietenele.
Dischisar

Despre Breslo.ro  

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. în 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

 

Despre seria de evenimente Dichisar  

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți atent selecționați și îmbogățite cu acțiuni din zonele healthy food, beauty & fashion.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie