De Sărbători, Farmec te ajută să iei cele mai rapide și inspirate decizii

Să fii mămică este un job full time, iar în preajma Sărbătorilor, ştim cu toţii că reuşeşti să te auto-depășești și să aduci și magia în jurul tău, devenind un spiriduș care are o listă mare de task-uri: curățenie, împodobirea casei, cadouri pentru cei dragi, pregătirea mesei festive etc. Mereu lași pe ultima sută de metri chiar îngrijirea ta, iar atunci când ai răgaz 30 minute, nu știi ce să faci mai repede: curățarea și hidratarea tenului, manichiură, ritualul de îngrijire pentru păr etc.

Farmec este o companie care înţelege ce este important pentru tine și pentru familia ta și îți vine de Sărbători în ajutor cu o selecție de produse gata combinate pe necesități de îngrijire, care te vor ajuta să iei cele mai rapide și inspirate decizii atunci când te pregătești și tu pentru Sărbători.

4135-gp-caseta

Create de doctori în frumuseţe, casetele Gerovital conţin produse destinate tenului şi părului, ingredientele de ultimă generație răspunzând tuturor nevoilor tale.

Pentru că Gerovital este o marcă de încredere, inovatoare, cu produse eficiente, create de specialiști cu tradiție în domeniu, Caseta Gerovital Plant este răsfățul perfect pentru tine! Pachetul este compus din crema hidratantă, apa micelară hidratantă și cremă fermitate pentru contur ochi și buze, toate având la bază uleiul organic din flori de mac, un compus cu efect calmant și de protecție a pielii. În plus, produsele vin într-o borsetă specială, cu design atractiv, în care îți poți pune produsele preferate și atunci când pleci într-o bine meritată vacanță sau atunci când reorganizezi acel sertar' minune în care îți ții produsele.

4140-borseta-cadou-gpmac

Iarna, pielea ta devine mult mai expusă factorilor externi iritanţi, precum frigul sau vântul şi necesită o îngrijire suplimentară, iar Doina, o marcă pe care te bazezi de ani, trebuie să fie alegerea numărul 1 pentru curăţarea feţei. Astfel, Farmec îţi propune Caseta Doina, alcătuită dintr-un lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic şi un lapte intensiv regenerant Doina Antistres, alături de 25% discount din preţul produsului Doina Antistres, pentru că știm cât de important este bugetul în această perioadă!

4151-caseta-doina

Dacă ești adepta produselor dermatocosmetice, poți alege pachetul din gama Gerovital H3 Derma+, creată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Pachetul conține o cremă activ hidratantă pentru 24 ore și, cadou, o apă micelară. Ambele sunt produse hipoalergenice, fără parabeni, alcool, coloranți, fiind testate sub control dermatologic.

Un păr frumos este, în primul rând, un păr sănătos, iar specialiştii Gerovital ştiu că orice femeie se simte frumoasă atunci când părul îi radiază! Pentru a fi încrezătoare în look-ul tău de sărbători, îţi propunem să încerci produsele din caseta specială ArganPlus Keratină, destinată îngrijirii părului fragil, fin, devitalizat. Pachetul conține un șampon cu argan și keratină și un ulei hidratant leave-in, plus un cadou – o bentiță pentru păr, care te va ajuta să îți creezi chiar singură o coafură specială!

4153_caseta_fap2

 

Cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face de Crăciun sunt zâmbetele celor dragi și laudele că ai reușit să creezi, din nou, sărbători fermecate! Fii frumoasă pentru tine și pentru ei şi bucură-te de laudele familiei!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin