De Ziua Copilului vezi unde te distrezi mai bine – harta evenimentelor

Pe 1 iunie copiii sigur s-ar clona, dacă ar putea, pentru a nu rata distracția care li s-a pregătit prin colțuri diferite din oraș. Mai jos este un calendar al câtorva evenimente care se anunță interesante, pentru pici și părinți, deopotrivă. Alegeți unde să vă distrați mai bine în familie!

 

 

Distracție în mall

AFI Palace Cotroceni Mega Fun nu se dezminte și vrea să-și onoreze conceptul de Mega Distracție de 1 iunie. Sărbătorirea a început, de fapt, de vineri, cu ediția specială a evenimentului HAPPY baby DAY, organizat de babyonline, și care i-a avut invitați pe Disney Junior și H&M, și continuă cu evenimente pe toată durata weekendului. De la ora 11 se dă startul distracției în zona de lângă patinoar, cu evenimentul Copilăria pentru toți, transmis în direct de TVR 1, iar seria de activități pentru copii, ateliere de face painting și handmade continuă toată ziua de sâmbătă și se prelungește și duminică, până după ora 19.

 

Sun Plaza îi tentează pe juniori cu experimente haioase, organizate de Fun Science, cu ateliere de creaţie din/în hârtie, cu un spectacol de magie şi iluzionism, și cu o paradă de păpuşi uriaşe.

 

Centrul Comercial Colosseum sărbătorește 1 Iunie cu un super eveniment – Spor la distracție. Copiii vor păși într-o lume colorată și dulce, populată cu personaje de poveste și foarte multe surprize. De la ora 10 și până la ora 18 cei mici se vor bucura de face painting, modelaj de baloane, parc gonflabil, dar și de un spectacol de dans și cântece pentru copii. Punctul culminat al petrecerii va fi reprezentat de concertele sustinute de Connect-R și Andreea Balan

 

Mergem în parc(uri)

Sâmbătă şi duminică,1 şi 2 iunie, în Parcul Grădina Icoanei are loc ediţia AfisGCA_1 iunie (2)aniversară, cu numarul 10, a evenimentului Grădina cu Artişti. Intitulată „Zilele Copilăriei Noastre' această ediţie este dedicată în exclusivitate copiilor. Astfel, între orele 11 :00 şi 21 :00, artişti, copii sau adulţi, amatori sau profesionişti, vor transforma parcul într-un spaţiu dedicat jocului şi creativităţii.

Pe parcursul întregului weekend creativ, desfăşurat în parcul Grădina Icoanei, toţi participanţii se vor putea bucura de spectacole cu şi pentru copii, de ateliere creative şi expoziţii tematice.

Sâmbată vor avea loc show-uri susţinute de copii talentaţi, o prezentare de modă în care copii între 3 şi 5 ani vor defila în ţinute create special pentru copii de către cunoscuţi designeri români, ateliere de circ pentru copii și ateliere de benzi desenate.

Duminică, reprezentanţii organizaţiei Crucea Roşie din sectorul 2 vor preda celor mici tehnicile de bază de prim ajutor. Iar două asociaţii de protecţie a animalelor, vor desfăşura o serie de workshopuri în  cadrul cărora  copiii pot învăţa cum trebuie să se comporte în preajma animalelor.

Nu în ultimul rand, centrul de creativitate Creative Arts a pregătit un program special de ateliere, în cadrul cărora atât copiii cât şi părinţii şi bunicii acestora pot învăţa de la tehnici de quilling la cum să recicleze creativ PET-uri, cartoane, ambalaje, precum şi bazele improvizaţiei în teatru. Atelierele sunt realizate în parteneriat cu Fundația Ringier.  Taxa de participare la fiecare atelier este în valoare 10 RON şi întreaga sumă strânsă va fi donată programului Fundaţiei Ringier, Ajută Copiii.

 Flyer Cismigiu 2013Pe 1 Iunie, Parcul Cişmigiu se transformă, din nou, într-un Univers al Copilăriei. ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti le-a pregătit celor mici o mulțime de suprize în cadrul evenimentului Cișmigiul copiilor, la care și cei mari se vor distra – garantat!

 

 

 

 

 

Un pic de teatru

Teatrul Ion Creangă îi așteaptă pe juniori de dimineață. De la ora 11.00, la Sala Rapsodia de pe Lipscani, ei pot vedea „Carolina şi poneiul” de Laurențiu Budău.

Spectacolul va fi precedat de un vernisaj care celebrează câștigătorii Concursului Municipal „Paleta Micului Pictor – vis și culoare”. Cei interesați vor putea admira lucrările realizate de copiii coordonați de prof. Mariana Palea, în cadrul expoziției „Aplauze, flori și culori pentru actori”,  aflată în foayerul Sălii Rapsodia, între orele 9.00-14.00. În paralel cu activitatea de la sala de spectacole, în Parcul Cişmigiu din Capitală, în parteneriat cu ARCUB, Teatrul Ion Creangă susţine  „O poveste cu povești, te-așteptăm să le ghicești”, o reprezentaţie interactivă,  în aer liber.

Distracție la muzeu

Sâmbătă, 1 iunie, la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti cei mici vor asculta povestea Ziua în care a fugit somnul', în lectura actorului Virgil Ianţu. Acțiunea face parte dintr-o serie de evenimentelor ce au loc în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la Muzeul Satului. Organizatori: Clasa I, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti' şi Teatrul Zurli.

 

Expoziție aeriană de baloane

ITSY BITSY şi Aeroclubul României vor ridica la cer prima expoziţie aeriană de Expozitie aeriana ITSY BITSYbaloane pictate de copii şi părinţi, la marea sărbătoare a copilăriei, ce va avea loc sâmbătă 1 Iunie 2013, între orele 18.00 şi 21.00 în Parcul Orăşelul Copiilor Bucureşti.  Se vor picta mii de baloane, se va cânta şi se va dansa, părinţii şi copiii vor participa la concursuri şi distracţii surpriză şi toţi vom vedea cum Copiii colorează viaţa cu adevărat.

 

1 iunie la piață

afis

 

Pe 1 și 2 iunie, între 11.00 și 18 :00 , Piața Pipera găzduiește spectacole, jocuri și concursuri special concepute pentru cei mici, dar și cooking show-uri pentru cei mari. Teatru de păpuși, karaoke în aer liber, jocuri interactive cu Casa cu clovni, spectacol de iluzionism, face painting și modelaj de baloane – sunt tentațiile pentru juniori.

 

 

 

 

 

Sărbătorim (și) prin sport

Roaba de cultura' (proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution) îi invită pe toți cei care ajung care ajung în parcul Herăstrau (zona Pescaruș) la Festivalul Copilăriei. Invitați speciali la eveniment sunt și antrenorii World Class România, care vor susține un program sportiv pentru părinți și copii.

 

1 iunie altfel

Sărbătoarea copiilor concepuți în eprubetăAfis1IunieEvent

Peste 400 de copii concepuţi prin FIV (fertilizare în vitro) sunt sărbătoriţi de 1 Iunie

de Clinica de fertilitate Gynera, care  organizează primul eveniment din România dedicat copiilor concepuți în eprubetă. Copiii concepuți în laboratoarele Gynera se vor bucura de o zi de sărbătoare alături de părinții lor într-o locație specială, Jubile Ballroom și într-o atmosferă de poveste, asigurată de Zurli România. Acestora li se vor alătura mămici celebre și personalități marcante din societatea românească, ce vor fi premiate pentru dedicarea lor în campanii adresate copiilor. Clinica de Fertilitate Gynera împreună cu sponsorii principali ai evenimentului pregătesc momente artistice memorabile și surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

 

Festivalul Integrării la Teatrul Giulești

Asociația CONIL vă invită în acest weekend la Teatrul Giulești din Capitală, unde are loc CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a (1-2 iunie , Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești), eveniment organizat în parteneriat cu I.S.M.B. și Opera Comică pentru Copii.

Simultan, în foaierul teatrului va avea loc târgul de oferte educaționale KIDs SUMMER FAIR 2013 – ediția a III-a, eveniment care se adresează tuturor ofertanților de produse și servicii pentru copii și adolescenți între 3 și 18 ani.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri