Decizia imposibila a unei mame: sa pastreze sarcina sau sa isi salveze fratele

Decizia imposibila a unei mame: la doar 24 de ani, o mama a trebuit sa ia o decizie care afecta 2 vieti, o decize sfasietoare a impartit internetul in doua.

Decizia imposibila a unei mame: bebelusul sau fratele

O femeie din China a fost pusa in fata unei decizii imposibile. Fratele sau a fost diagnosticat cu limfom si avea nevoie de un transplant de maduva iar ea era singurul donator compatibil, insa era si insarcinata si medicii i-au spus ca acest transplant ii va afecta bebelusul.

 

clipboard08

 

Iata cum, la doar 24 de ani, acesta femeie a fost pusa in situatia imporibila de a alege intre a-si salva fratele sau bebelusul.

Vestea cutremuratoare a unui diagnostic tragic

Yang Li, in varsta de 24 de ani era insarcinata in 12 saptamani cand a fost pusa in fata acestei decizii si cand, a decis sa isi salveze fratele in varsta de 29 de ani si sa renunte la bebelusul din burtica.

Singura sansa la viata a fratelui sau era acest transplant de maduva din partea ei, insa din pacate, medicii i-au explicat faptul ca donarea de maduva va avea efecte negative severe asupra copilului sau si ca va fi nevoita sa faca avort.

 

clipboard06

O alegere imposibila

Sustinuta de sotul sau si de rudetele acestuia, Li a luat decizia imposibila de a-si salva fratele.

Astfel ca aceasta a suferit un avort chirurgical si in data ce organismul ei va fi recuperat complet, va urma interventia chirurgicala de transplant de maduva pentru fratele ei.

Decizia ei a impartit internetul in doua. In timp ce unii o critica pentru decizia luata, altii o considera un erou. Cert este ca toata lumea este de acord ca nu a fost sub nicio forma o decizie usoara.

Sursa: dailymail.co.uk; Youtube.com
Foto: Captura Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie