Decoratiuni pentru nunta inspirate de campurile de lavanda – interviu cu Boutiquedubonheur

Boutiquedubonheur ne proune obiecte decorative pentru nunta cu iz romantic, pe care să le păstrăm alături de noi pe tot parcursul zilei, ba chiar si dupa, in noua casuta cu parfum de lavanda.

Am stat de vorbă cu Boutiquedubonheur care ne-a povestit cum a început pasiunea pentru obiectele decorative realizate din lemn decorate prin diferite tehnici și cât de importantă este caracteristica eco a creațiilor ei în aspectul final al obiectului realizat.

 

Va invitam sa citit interviu mai jos si sa va aruncati privirea in magazinul plin de romantism >> Magazin Boutiquedubonheur

 

 

Decoratiuni nunta

 

Imi amintesc si acum cu mare drag de momentul in care am descoperit tehnica decoupage. Eram pur si simplu fascinata de cate lucruri minunate poti sa realizezi.

 

Prima cutiuta folosind aceasta tehnica am realizat-o pt mine, putin mai tarziu a venit si prima comanda din parte unor prieteni care doreau un cadou mai special.

 

Decoratiuni nunta

 

Insa adevarata pasiune pentru obiectele decorative a inceput cam in urma cu doi ani, in frumoasa si insorita regiune din sudul Frantei, Provence.

 

Acolo a inceput de fapt sa se contureze povestea noastra. Lanurile nesfarsite de lavanda cu parfumul lor fermecator, cantecul neincetat al greierilor, satele catarate pe varfurile dealurilor cu stradutele lor pietruite ne-au incarcat sufletele cu miresme si imagini de neuitat.

 

Provence ni s-a intiparit in minte si in suflete, astfel ca la intoarcerea acasa am incercat sa-i recream magia, realizand obiecte prin care sa surprindem frumusetea acelor locuri. Cu mult drag si multa pasiune, am creat obiecte pentru casa sau diferite evenimente speciale din viata clientilor nostri.

 

Decoratiuni nunta

 

Va invitam sa descoperiti decoratiunile pentru nunta, aici >> Magazin Boutiquedubonheur

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie