Decoratiuni si culori – un curs pentru pici creativi

Creative Arts – centru de dezvoltare a creativitatii – are placerea de a va anunta deschiderea unui curs mixt de decoraÅ£iuni si culori destinat copiilor de peste 5 ani cu inclinatii creative.

Workshopul se desfasoara zilnic, in cursul saptamanii, la Centrul Cultural Calderon (strada Jean Louis Calderon, nr. 39), intre orele 10:00 si 20:00 si in weekend la Universitatea Romano-Americana (Bd. Expozitiei, Nr.1B), intre aceleasi ore.

Cursul se desfasoara urmarind patru coordonate: pictura, desen si mozaic, ceramica si modelaj, papier-maché si reciclare creativa. Daca in cadrul celor patru sedinte de ceramica si modelaj cursantii vor lucra cu materiale precum fimo, lut sau plastelina pentru a crea de la zero diferite obiecte, in cadrul celor doua sedinte de papier- maché obiectele vor fi realizate din pasta de hartie.

Ulterior, in cadrul celor doua ateliere de pictura, desen si mozaic obiectele realizate anterior vor fi personalizate de participanti in functie de personalitatea si viziunea lor creativa.

Nu in ultimul rand workshopul prevede si doua ateliere de reciclare creativa, in cadrul carora cursantii sunt indrumati sa reconditioneze obiecte vechi sau sa creeze obiecte din materiale reciclate.

Cursul consta in 12 ateliere saptamanale a cate doua ore, costul sau este de 700 RON, platibili in doua rate (prima la inceputul cursului si ultima dupa sase sedinte) iar materialele sunt asigurate de organizatori.

Pentru mai multe detalii accesati  http://www.creativearts.ro/


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri