Decorează-ți căminul cu noua gamă de dispozitive electrice care egalează farmecul șemineului real

Șemineul electric face parte din gama termicelor decorative fără cos fum și reprezintă alternativa perfectă pentru cei care locuiesc la casă, dar mai ales într-un apartament la bloc. Este extrem de apreciat printre clienții care își doresc un obiect decorativ accesibil, care le va oferi un design deosebit și acel plus de căldură pentru zilele mai reci, petrecute în compania familiei sau persoanei iubite. Spre deosebire de voluminoasele șeminee clasice pe lemne, variantele decorative electrice se încadrează perfect în casele și încăperile de dimensiuni medii sau mici, pentru a crea o zonă confortabilă și primitoare.

Așadar, bucurați-vă alături de membrii familiei, prieteni sau de persoana iubită, la adăpostul atmosferei generate de flăcările LED 3D pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură pornită! de la modern sau clasic, la variantele montate pe perete sau de tip portal, alegeți un șemineu electric care se potrivește decorului vostru.

În acest sens, profesioniștii sibieni de la PEFOC, cu cele peste două decenii de experiență în domeniul soluțiilor alternative de încălzire și decor, recomandă șemineele electrice din gama TAGU care se asamblează intuitiv în doar 30 de minute. Pe lângă design-ul exclusivist redat de ramele din lemn finisate cu furniruri premium, acestea sunt prevăzute și cu termostat digital cu ajutorul căruia veți putea seta temperatura dorită, dar și personaliza pornirea automată pentru fiecare zi a săptămânii. 

Focarul electric TAGU Power Flame este creat cu grijă față de mediul înconjurător datorită tehnologiilor hi-tech din dotare. Senzorul „geam deschis' se oprește automat atunci când detectează deschiderea geamului și scade brusc temperatura. Aeroterma de 1500W a a cestor șemineele electrice speciale, pe lângă discreție și silențiozitate, este atât de puternică încât, poate încălzi până la 40 metri pătrați de încăpere.

Pentru confort total, puteți folosit funcția „Temporizator' de fiecare dată când doriți să vă setați oprirea șemineului, fără a vă mai ridica din pat. Nu vă îngrijorați dacă vreți să folosiți șemineul în plină zi. Opriți funcția de încălzire și bucurați-vă de dansul flăcărilor care, vă poartă în atmosfera unui șemineu veritabil pe lemne. În plus, efectul de flacără este perfect vizibil și ziua, dar și noaptea, având o luminozitate ajustabilă pe 5 trepte diferite de putere, oferind utilizatorului posibilitatea de reglare a luminozității în funcție de nevoi și preferințe.

Dacă vă îngrijorează consumul, trebuie să știți că, datorită tehnologiei LED încorporate, efectul de flacără are nevoie doar de 11.2W/h, mai puțin decât un simplu bec economic, având grijă și de costurile din factura la energia electrică. Așadar, șemineul electric este cea mai simplă și ieftină alternativă pentru proprietarii care locuiesc la bloc și care își doresc să se bucure de atmosfera veritabilă a unui șemineu pe lemne, direct în propriul apartament!

Produse intuitive și distractiv de asamblat, nu necesită unelte suplimentare. Orice șemineu electric TAGU poate fi montat de către oricine, cu puțină îndemânare și răbdare! Finisate cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău, acestea sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele: șemineu electric tip focar încastrabil și șemineu electric pe perete cu ramă din MDF, în stil clasic, modern sau vintage. 
Meșterii sibieni pun la dispoziție pe site-ul oficial www.pefoc.ro un stoc de peste 9.000 de șeminee și accesorii la prețuri avantajoase. Oferta propune șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, termoșeminee, sobe pe lemne, cuptoare de gradina sau grătare economice, alături de multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect. Echipele de montaj, formate din profesioniști experimentați, execută anual, peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum oriunde în țară, folosind doar materiale care se bucură de garanția calității celor mai renumite brand-uri din industria mondială a termicelor premium!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse