Denisa Tănase, despre drama de a nu avea un copil. „Cred că există un scop pentru toate!”

Denisa Tănase, fosta membră a trupei „Bambi', a vorbit despre una dintre marile neîmpliniri ale vieții sale – că nu a devenit mamă până acum. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', artista a recunoscut că a fost o perioadă în care își dorea atât de tare acest lucru, încât izbucnea în lacrimi când vedea copii.

Denis Tănase își dorește copii, dar „nu cu orice preț”

Denisa Tănase (36 de ani) este căsătorită cu Mircea Brânzei din 2021, dar relația lor durează de mai bine de șase ani. Fosta membră a trupei „Bambi' a mai trecut printr-un mariaj cu medicul Cornel Brotac, care s-a încheiat după patru ani.

Invitată în emisiunea de la Kanal D, Denise Rifai a întrebat-o dacă este pregătită să devină mamă, știind că știind că aceasta a fost mereu una dintre mariel ei dorințe.

Ați povestit că în perioada primului mariaj ați avut o relație foarte strânsă cu fiul pe care fostul soț îl avea dintr-o relație anterioară. Vă citez: Petreceam foarte mult timp cu cel mic și m-a copleșit cu iubirea lui. Cum dumneavoastă nu ați ascuns niciodată faptul că vă doriți să aduceți pe lume un copil, nici presa nu a ezitat să vă întrebe, în repetate rânduri despre momentul plănuit pentru acest lucru.

În 2022, le-ați răspuns jurnaliștilor așa: ‘Cu siguranță, eu și Mircea ne dorim un copil. E proiectat de mult. Ce ține de noi, facem. Mai departe e de sus, de la Dumnezeu. Pare că Dumnezeu, până acum, v-a îndeplinit toate celelalte dorințe. Urmează întrebarea: Sunteți pregătită să deveniți mamă?' – a spus Denise Rifai.

Citeşte și: Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Denisa Tănase din cauza muncii excesive: „A fost un avertisment fin' / Video

Citeşte şi: De ce a divorțat Denisa Tănase de primul soț, medicul Cornel Brotac: „Erau multe măști'

Citeşte şi: Cât costă parfumurile create de vedete. Denisa Tănase, Cătălin Botezatu și Ramona Gabor au dat lovitura în acest domeniu

Citeşte şi: Denisa Tănase nu a fost susținută de familie să intre în afaceri: „Mama îmi spunea: «Faci colete? Ești vânzătoare?»'. Acum e milionară în euro / Video

Denisa Tănase a explicat că deși își dorește foarte mult un copil, nu vrea să forțeze lucrurile dacă „nu a fost să fie'. Și consideră că este discutabilă părerea că toate femeile trebuie să fie mame.

„Eu cred că sunt și îmi doresc. Dar nu îmi doresc cu orice preț. Pentru că, în egală măsură, eu cred că există un timp perfect pentru toate și nu-ți ascund faptul că am cochetat și cu ideea de a face fertilizări sau inseminări. Dar nu am fost niciodată cu adevărat pregătită pentru procedura asta.

Cu cât mă apropiam ca informație de asta, admiram mai mult femeile care au avut puterea să facă asta. Pentru că mi se pare un proces greu. Și nu m-am simțit pregătită pentru el pentru că m-am gândit că, până la urmă, Dumnezeu știe foarte bine când e momentul potrivit pentru fiecare pentru noi. Și, până la urmă, dacă este potrivit pentru fiecare dintre noi.

Nu știu dacă fiecare femeie din lumea asta trebuie neapărat să fie mamă, chiar dacă spun că îmi doresc și că mi-ar plăcea foarte mult să pot să fiu mamă. Și iubesc copiii. Sunt capabilă să ofer foarte multă dragoste unui copil care nu e al meu. Dacă ar fi al meu, nu știu cum ar fi, cu siguranță m-ar împlini foarte mult. Nu vreau să fac din asta o doză de egoism sau să-mi doresc asta pentru a avea tabloul perfect. Pentru că, uite, am reușit până acum tot, Dumnezeu mi le-a dat pe toate, pe asta o mai am ca să fiu omul perfect cu viața perfectă-a precizat Denisa.

Denisa Tănase: „Ne șlefuim cu adevărat atunci când nu obținem chiar tot ce ne dorim!”

Denisa Tănase a renunțat la muzică pentru a se lansa într-o afacere cu parfumuri, care s-a dovedit a fi de succes. Așadar și pe plan profesional este împlinită. Dar, tot legat de copil, spune că acum se află într-o „etapă de acceptare și liniște”.

Cred că noi ne șlefuim cu adevărat atunci când nu obținem chiar tot ce ne dorim. Și cred că există un scop pentru toate lucrurile acestea, pe care eu sunt pregătită să îl înțeleg. Am trecut prin toate etapele, inclusiv aceea în care îmi doream copii atât de tare încât când îi vedeam, îmi dădeau lacrimile. Acum sunt într-o etapă de acceptare și de liniște în care las lucrurile să curgă într-un mod firesc, cu încredere că Dumnezeu le așază așa cum știe el mai bine' – a precizat ea.

Denis Tănase a divorțat de primul soț după patru ani de mariaj

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Denisa a vorbit și despre divorțul de primul soț. Denisa și Cătătlin Brotac au fost căsătoriți timp de patru ani. Antreprenoarea spune acum că de-a lungul căsniciei au existat multe situație neplăcute pe care le masca ori de câte ori ieșea în public.

„Da, au fost multe măști și în căsnicie și în copilărie și este un lucru la care eu lucrez în prezent și încerc inclusiv prin terapie și prin ceea ce fac să mă accept pe mine, să-mi accept suferințele, să-mi accept momentele în care mi-e greu, să-mi accept lacrimile atunci când ele simt nevoia să apară, pentru că nici măcar pe ele nu le acceptam.

Și e foarte interesantă călătoria asta. S-ar putea spune că astăzi încerc să dau jos toate măștile pe care le am', a mai dezvăluit ea.

Foto – capturi video / Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri