Descoperă lămpile care aduc la viaţă personajele lumii Disney

Royal Philips a anunţat crearea unui portofoliu de produse de iluminat care are ca inspiraţie universul Disney, lumea magică a eroilor de desene animate fiind acum mai aproape de copii prin sisteme de iluminat dedicate lor.

Experienţa Philips în domeniul iluminatului şi mult îndrăgitele personaje Disney au puterea de a transforma camera copilului într-un spaţiu ludic. Sistemele de iluminat Philips stimulează imaginaţia, lectura şi jocurile, asigurându-le celor mici un somn profund şi cele mai frumoase vise. Alăturarea cu lumea de basm Disney este pentru Philips încă o etapă a proiectelor digitale în domeniul iluminatului domestic, proiectat pentru a îmbunătăţi viaţa de familie şi timpul petrecut alături de cei dragi.

Gama de iluminat Philips şi Disney are un concept inovator care se foloseşte de sistemul de iluminat interconectat pentru a permite copiilor să interacţioneze cu poveştile şi personajele Disney. Revoluţionarul sistem Philips şi Disney oferă părinţilor şi copiilor posibilitatea de a conecta e-book-urile cu iluminatul, astfel făcând experienţa lecturii mai plăcută şi intensă prin captarea atenţiei celor mici. Articolele vor avea şi o funcţie de lumini de confort', printr-o lumină de joasă intensitate care emite un scurt bliţ ce îi atenţionează pe copii asupra orei de deşteptare. Astfel, copiii sunt ajutaţi să aibă un program de somn regulat.

În centrul dezvoltării acestui proiect dedicat copiilor stau inovaţia şi inspiraţia echipei Philips. Colaborarea cu Disney combină meşteşugul şi arta lor de a crea poveşti şi personaje care stârnesc imaginaţia oricărui copil indiferent de vârstă, cu expertiza şi inovaţia noastră în producerea de echipamente de iluminat. Împreună vom livra familiilor de pretutindeni un portofoliu de soluţii de iluminat avansat, care are la bază dorinţa de a apropia oamenii prin joacă, chiar și cu ajutorul instrumentelor digitale', a anunţat Eric Rondolat, Chief Executive Officer la Philips Lighting. Este ambiţia noastră să devenim lider de piaţă în soluţii de iluminat, în plus ne dorim să facem experienţele de iluminat digitale să fie cât mai surprinzătoare şi captivante pentru copii.'

'Această gamă de produse de iluminat ilustrează perfect cum talentul de a povesti şi creaţiile Disney pot intra în camerele copiilor printr-un articol nou, atrăgător şi convingător. Suntem mândri de colaborarea cu Philips datorită efectului pozitiv şi confortului pe care le oferim printr-un climat ce favorizează lectura şi poveştile copilăriei', a declarat Simon Philips, Executive Vice President & General Manager, Disney Consumer Products, The Walt Disney Company EMEA.

Inspiraţia este elementul cheie al acestei serii de produse de iluminat. Personajele lumii Disney sunt aduse la viaţă prin iluminatul ambiental, iar culorile magice ce se schimbă în funcţie de personaje, fac din poveştile de noapte bună o experienţă şi mai profundă.

Portofoliul de articole Philips şi Disney este creat pentru siguranţa copiilor, de la mecanismul utilizat şi până la materialele folosite. Produsele de iluminat vor fi cobranduite şi vor fi vândute în magazinele autorizate de cele două companii. Începând cu luna septembrie articolele de iluminat vor fi disponibile în Europa şi SUA, urmând ca de anul viitor să intre şi pe pieţele din Asia şi Canada.

Gama Philips Disney Imaginative Lighting:

  • StoryLight and Mickey starter kit –  lampă în formă de Mickey Mouse care sincronizează lumina în funcţie de povestea de pe e-book sau iPad.
  • SleepTime and Mickey &Minnie Mouse – lămpi pentru noptieră ce aduc magia Disney în rutina somnului, anunţând copiii asupra orei de culcare şi a celei de trezire.
  • SoftPals and Sulley and Mike from Monsters Inc., classic Mickey and Minnie Mouse – prieteni ai somnului, această lampă este ideală pentru lumina de veghe şi pentru a crea copilului obişnuinţa lecturii de noapte bună.
  • LED Candles and Princess, Minnie and Mickey Mouse – lumină caldă, difuză, care emite licăriri ce aduc o nuanţă de magie activităţilor şi camerei.
  • LivingColors Micro lamps and Cars, Planes, Princess and Ariel – peste 64 de culori de unde îţi poţi seta decorul spaţiului de joacă.
  • LivingColors Mini and Mickey &Minnie Mouse – schimbă camera copilului într-un loc de basm, distractiv şi diafan.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri