Descoperă puterea plantelor în noua gamă BOTANICS

Începând cu luna iunie, Boots lansează noua gamă BOTANICS, adresată celor care cred în puterea regeneratoare a plantelor.
Concepute pentru toate tipurile de ten  uscat, sensibil, normal, gras sau cu imperfecţiuni , noile produse BOTANICS nu conţin ingrediente de origine animală, nu conţin uleiuri minerale sau ceară de parafină, având la bază principii organice clare care minimizează impactul asupra mediului şi maximizează efectele benefice asupra pielii.

Gama Botanics All Bright se adresează tenului normal/uscat şi are ca ingredient principal floarea de hibiscus, considerată stimulatorul natural al frumuseţii. După numai două săptămâni de utilizare, pielea este perfect hidratată şi mult mai luminoasă.

botanicsGama Botanics Shine Away reprezintă soluţia naturii pentru tenul gras şi predispus la imperfecţiuni. Scoarţa de salcie, cel mai bun agent natural de curăţare, contribuie la reînnoirea celulelor pielii şi previne apariţia coşurilor. 95% dintre consumatori au afirmat că îşi simt pielea echilibrată, cu o textură îmbunătăţită, iar porii au fost deblocaţi.

Botanics este prima companie de cosmetice care a colaborat cu Grădina Botanică Regală Kew din Londra, pentru certificarea şi evaluarea extractelor vegetale folosite pentru dezvoltarea noii game.

Claire Byrne, Lider în Inovaţie pentru Boots Botanics, declară: „Misiunea Boots a fost să demonstreze că ingredientele naturale sunt într-adevăr eficiente, iar specialiştii în botanică au identificat acele proprietăţi din plante care contribuie la protecţia şi la reînnoirea pielii pentru a oferi acesteia un aspect tânăr, catifelat şi plăcut. Astfel, au readus studiul botanicii în laboratorul dedicat frumuseţii.'

Bazându-se deja pe o gamă de produse extrem de credibilă, Boots a investit ani suplimentari de cercetare şi dezvoltare pentru a crea o nouă gamă BOTANICS, fără parabeni şi fără uleiuri minerale.

Prof. Monique Simmonds, Director al Departamentului de Inovaţie Kew, declară: „Identificarea şi autenticitatea extractelor vegetale nu este întotdeauna suficientă penrtu a crea un produs cosmetic eficient. Ingredientele active dintr-un produs trebuie să fie stabile, prezente în proporţii care pot face diferenţa şi trebuie să provină dintr-o sursă sustenabilă – BOTANICS a atins acest echilibru delicat după ani întregi de cercetare şi colaborare.'

Noua gamă BOTANICS este comercializată în România prin intermediul farmaciilor Sensiblu.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri