Desenele descoperite de părinții unei fetițe de 5 ani au scos la iveală un adevăr cutremurător

Un preot din Brazilia a fost arestat după ce părinții unei fetițe de cinci ani au descoperit desenul pe care micuța îl făcuse și care părea a fi scena unui abuz.

Părintele Joao da Silva, în vârstă de 54 de ani, a fost reținut de poliție și audiat fiind acuzat că a abuzat-o pe copilă.

Părinții au povestit autorităților că micuța refuza să mai meargă la cursurile de engleză pe care i le preda preotul și nu înțelegeau de ce.

După ce au dus-o pe fetiță la psiholog și specialistul le-a spus că este de părere că acest comportament al ei denotă din faptul că micuța a fost abuzată sexual, părinții au început să caute tot felul de semne. Așa au dat peste desenele copilei și au fost șocați.

 

desen

Fetița ascunsese aceste desene de părinții ei, prin foile cărților cu care se joacă. În momentul în care părinții au văzut într-unul dintre cele șase desene descoperite ceea ce părea a fi un bărbat cu un penis în erecție, aplecat asupra unei persoane mai mici, aflată în pat, li s-au înmuiat picioarele.

Se pare că preotul ar fi încuiat copila în cameră, în pat și ar fi abuzat-o. Bărbatul și-a recunoscut faptele și pe lângă pedeapsa legală i-a fost ridicat și dreptul de a-și mai relua vreaodată profesia de preot.

 

Sursa: metro.co.uk
Foto: capturi Youtube.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau