Despre diversificarea alimentara a bebelusului la Bebe Magia

Diversificarea alimentara a bebelusului nostru, este dupa alaptare, unul dintre cele mai importante momente ale vietii copilului nostru.

Toate obiceiurile cu care il obisnuim de mic vor fi cele pe care le va adopta si mai tarziu, ca adult. De aceea trebuie sa facem acest pas cu multa rabdare, dragoste si atentie.

Toate mamele se intreaba ce este mai bine sa manance copilul ei. Mai ales acele femei care abia au devenit mame si nu au inca experienta diversificarii alimentare.

Emisiunea „Bebe Magia”, difuzata de TVR1, sambata, 5 Februarie 2011, la ora 9.00, vine in ajutorul acestor mame. Vom dezvolta acest subiect impreuna cu Valentina Merlici, mama micutului Nichita.

Ea va explica mamelor cum a inceput diverficarea alimentara la copilul ei si va gati o supica de pui cu legume, mancarica preferata a lui Nichita.

Pediatrul Mihaela Balgadreanu, de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie, va fi prezenta la „Bebe Magia', sambata cu primele explicatii privind acest subiect deosebit de vast.

Doctorita va fi invitata emisiunii si in urmatoarele editii pentru a ne vorbi si despre alte aspecte care privesc masa copiilor nostri.

Tatii microbisti au ocazia sa il cunoasca pe Marian Olaianos, unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania, intr-o ipostaza mai putin obisnuita, cea de tata. Marian are gemene si va povesti la Bebe Magia' cum i-a schimbat viata aceasta minune.

Cand au venit pe lume fetele, Marian era plecat din tara pentru a comenta un meci. Comentatorul lucreaza la TVR din septembrie 1999 si este unul dintre moderatorii din studiourile de UEFA Champions League .

A comentat aproape 150 de meciuri din Liga 1. A fost timp de sase ani producator emisiunii „Minutului 91' si de 3 ani produce si prezinta emisiunea „Replay” – cea mai cunoscuta emisiune sportiva de pe TVR 2.

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri