Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul educatoarei care ar fi abuzat sexual 3 fetițe de grădiniță

Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul educatoarei din Suceava acuzată că ar fi abuzat sexual 3 fetițe de grădiniță. Femeia a ajuns în atenția Poliției după ce ea însăși a depus o plângere, reclamând faptul că mașina sa a fost incendiată.

În cadrul anchetei, polițiștii au descoperit cine era autorul faptei, însă cercetările au luat o turnură neașteptată.

În ziua de 17 decembrie 2021, femeia a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că maşina sa, parcată în faţa locuinţei din municipiul Suceava, a fost incendiată. Oamenii legii au identificat autorul în baza unor imagini video surprinse de o cameră de supraveghere. Era vorba despre un bărbat din comuna Bosanci, care la vremea respectivă a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile.  

Când l-au audiat pe bărbat, polițiștii ar fi aflat și motivul gestului său extrem – bărbatul este tatăl a două fetițe minore care mergeau la grădinița unde femeia era educatoare și unde aceasta i-ar fi agresat sexual copilele.

Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate', a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Conform Adevărul.ro, femeia le-ar fi violat pe copilele de grădiniță cu degetul, în mai multe rânduri.

Părinții uneia dintre cele două surori abuzate de educatoare au spus că în ultima perioadă au observat că fata cea mică (3 ani) are coșmaruri înfiorătoare în timpul nopții și se trezește mereu speriată. Așa au început să afle de la fată prin ce experiențe a trecut la grădiniță, iar sora ei, în vârstă de 7 ani, le-a confirmat ulterior că și ea a pățit la fel în perioada în care frecventa grădinița respectivă.

Ancheta continuă în cazul educatoarei, aceasta fiind momentan arestată pentru 30 de zile.

Acum, șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Grigore Bocanci, anunță că vor fi verificate dosarele psihologice ale cadrelor didactice. „Este de neînţeles. Testarea psihologică trebuie regândită, a declarat șeful IȘJ Suceava.

Foto – Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri