Detaliu inedit. Ce legătură are Prințul George cu numele noului bebeluș regal

Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Acesta este numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru primul lor copil, născut pe 6 mai 2019. Însă acum a ieșit la iveală un detaliu inedit – iată ce legătură are Prințul George, fiul Prințului William și al lui Kate Middleton, cu numele noului bebeluș regal!

La începutul acestui an, în timp ce se afla la o plimbare cu bunica sa, mama lui Kate Middleton, Prințul George i-a dezvăluit unei femei care-și plimba cățelul care e porecla lui. „Doar ca să fiu prietenoasă, am intrat într-o mică conversație și l-am întrebat pe George cum se numește, deși evident știam. Spre uimirea mea, a spus <> cu un zâmbet mare pe față', a declarat ulterior femeia, pentru publicația Metro Online

Acum, cinci luni mai târziu, Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au anunțat că numele primului lor copil este chiar Archie. Așa cum era de așteptat, toată lumea s-a lansat în speculații… Oare Harry și Meghan s-au inspirat din porecla lui George? Sau chiar ei îi spuneau așa lui George, pentru că le plăcea numele, și acum l-au ales și pentru primul lor copil?

Nimeni nu știe exact răspunsul, însă se pare că micuțul Prinț George a influențat oarecum numele noului bebeluș regal, cu sau fără voia lui.

Foto – Hepta

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri