Dettol are grija de sanatatea elevilor

Dettol a fost alaturi de copii din clasele I-IV din scolile bucurestene, prin intermediul primei campanii educationale organizate in perioada 28 sept – 20 oct 2010

Dettol are grija de sanatatea elevilorElevii au invatat regulile unei igiene corecte, au aflat informatii despre produsele din gama Dettol si avantajele oferite de utilizarea produselor antibacteriene.

Peste 12 000 de elevii au fost implicati activ in acest program, luand parte la discutii si demonstrand ca de mici sunt preocupati de igiena si de modul cum se pot feri de gripa, raceala si infectii.

In urma campaniei, copiii au aflat mai multe informatii despre importanta mentinerii unei igiene corespunzatoare, atat la scoala, cat si acasa, prevenind astfel bolile si infectiile provocate de virusurile si bacteriile ce se gasesc pretutindeni in jurul nostru.

Pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, Dettol a oferit fiecarui elev cate un spray dezinfectant pentru suprafete Dettol. Astfel, Dettol a devenit prietenul copiilor si al intregii familii.

Dettol este singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si este disponibila exclusiv in farmacii!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri