A devenit mama surogat pentru cumnata ei

Rachel este mama a trei copiii si acum este insarcinata din nou, insa copilul nu este al ei. Ea va naste copilul cumnatei ei si spune ca sotul ei nu are nimic impotriva.

Rachel s-a oferit sa devina mama surogat pentru sora sotului ei, cand aceasta a fost diagnosticata cu o forma foarte agresiva de cancer ce a lasat-o complet infertila.

Rachel in varsta de 31 de ani, era deja insarcinata cu cel de-al treilea copil cand Amanda, sora sotului ei, in varsta de 33 de ani a fost diagnosticata cu cancer de colon stadiul 3.

Diagnosticata in Octombrie 2014, Amanda a fost operata pentru a i se indeparta tumora dar si glanda tiroida pentru ca pana acolo se extinsese cancerul si a urmat si sedinte agresive de radio si chimioterapie.

La foarte scurt timp dupa, Amanda l-a cunoscut pe Reid si a intrebat medicii daca va mai putea avea copii, insa vestile de la medici au venit ca un trasnet. Amanda nu va mai putea niciodata sa aiba copii, devenind complet sterila in urma chimio si radioterapiei.

Nu eram impreuna decat de cateva saptamana asa ca i-am spus ca daca vrea sa iasa din relatie o poate face, avand in vedere ca eu nu pot avea copii insa mi-a spus ca ma iubeste si ca vrea sa ramanem impreuna” povesteste Amanda despre Reid, viitorul ei sot.

In acea perioada, Raichel era insarcinata cu cel de-al treilea copil si la una din vizitele la ginecolog, i-a povestit medicului situatia in care se afla cumnata ei Amanda iar medicul i-a spus ca poate deveni mama surogat pentru ea.

„Am ras. Deja le spusesem tututuror ca cel de-al treilea copil va fi ultima mea sarcina” povesteste Rachel.

Sugestia facuta de medic i-a ramas intiparita in minte lui Rachel care o cunostea pe Amanda de foarte multi ani.

Amanda si Reid s-au casatorit in noiembrie 2015 si imediat dupa ce Amanda a terminat tartamentu s-au interesat pentru adoptie insa din cauza diagnosticului ei de cancer, nu erau „potriviti” pentru a adopta.

Pe 4 iulie, de Ziua Independentei, Rachel impreuna cu sotul ei si cu Amanda si Reid au stat de vorba despre optiunile pe care acestia le au pentru a avea un copil si a fost primul moment in care Rachel le-a propus sa devina mama surugat, chiar inainte sa discute cu Micah, sotul ei.

Amanda si Reid nu au luat-o in serios insa dupa ce a discutat cu sotul ei,l Rachel le-a propus din nou sa devina mama surugat si i-a asigurat ca este sigura de decizia pe care a luat-o.

Desi in prima faza Amanda si Reid i-au spus ca nu ii pot cere sa faca asa ceva pentru ei, dupa mai multe discutii, acestia au acceptat ca Rachel sa devina mama surugat pentru ei.

Au ales operatia gestationala, in care bebelusul nu este legat genetic de mama surugat, ci se insemineaza in uterul lui Rachel, ovulului lui Amanda si sperma lui Reid.

In luna februarie, o serie de teste au confirmat faptul ca Rachel este insarcina chiar din prima incercare.

„Nu am cuvinte sa descriu cat de recunoscatoare sunt. Rachel este cea mai altruiesta persoana pe care eu o cunosc” a declarat Amanda.

Rachel este insarcinata in 31 de saptamani si urmeaza sa nasca o fetita pentru Amanda si Reid, pe 4 octombrie.

Sursa: mirror.co.uk
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Fertilitate