DHU Influcid

Remediile homeopate sunt utilizate de mult timp in prevenţia si/sau tratamentul bolilor infectioase virale ale cailor respiratorii superioare (IVACRS).

Influcid este un produs al companiei germane DHU si este o combinatie de remedii homeopate cu actiuni complementare, ce actioneaza asupra tuturor simptomelor racelii si starilor gripale.

Ultimele studii au aratat eficienta intr-un sistem model in vitro a Influcid contra unei tulpini standard de gripa pandemica A(H1N1).

Activitatea medicamentului este exprimata in principal nu prin actiune directa anti-virala, ci mai degraba printr-o crestere a rezistentei celulare in fata agresiunii virale.

Organismul are capacitatea sa se apere mult mai bine, produsul fiind excelent in preventia starilor gripale.

Forma farmaceutica usor de administrat a Influcid confera o preventie eficace, mai ales in cadrul grupurilor organizate de copii.

Influcid contine:

  • Aconitum – reduce inflamatia tractului respirator superior, febra si frisoanele
  • Gelsemium – actioneaza impotriva durerilor de cap si de gat, reduce starea de slabiciune si oboseala ce apare in timpul gripei
  • Ipecacuanha – este mucolitic, expectorant, indicat in bronsite cu tuse seaca, convulsiva ;
  • Eupatorium perfoliatum – scade febra, reduce frisoanele si durerile musculare ;
  • Phosphorus – remediu indicat in infectii respiratorii recurente, in stari de slabiciune insotite de cefalee, nas infundat si dureri de gat.

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Noutati