Diagnosticata cu cancer in saptamana 28 de sarcina, a luat o decizie care a schimbat 2 vieti

Indira Jayasuriya, care in urma cu 2 ani a castigat lupta cu cancerul la san, a primit vestea ingrozitoare ca, boala a recidivat si s-a extins la ficat. Indira era insarcinata cu fiul sau Dilan si abia intrase insaptamana 28 de sarcina.

Medicii i-au recomandat sa faca operatie cezariana de urgenta pentru a putea incepe tratamentul cu chimioterapie care ii era vital.

Indira a refuzat insa, pentru a-i putea oferi fiului sau cele mai bune sase de supravietuire.

„Eram foarte hotarata si voiam ca bebelusul sa ramana la mine in pantec. Nu ma simteam confortabil cu gandul de a-l naste prematur si voiam sa ii dau cele mai bune sanse la viata. El m-a ajutat sa detectez cancer, sanvandu-ma. Speram doar sa pot face si eu acelasi lucru pentru el.”  a povestit Indira.

Indira a facut doar o singura sedinta de chimioterapie in timpul sarcinii in incercarea de a micsora tumora, insa a fost fara succes.

Astfel ca la 33 de saptamani si 6 zile de sarcina, Indira a acceptat sa faca cezariana si a nascut un baietel sanatos pe nume Dilan.

Atat Indira cat si sotul sau si fiica cea mare in varsta de 2 ani au fost foarte entuziasmati si fericiti de venirea pe lume a lui Dilan.

Din pacate, pe data de 3 noiembrie Indira a pierdut denifitv lupta cu cancerul, lasand un urma sa un sot si 2 copialasi ce vor trebui sa se obisnuiasca cu gandul ca mamica lor nu va mai putea fii acolo langa ei.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate