Diamond Kids inaugurează o nouă grădiniță cu un concept unic pe piață în Popești-Leordeni

Cu o experiență de nouă ani în domeniu și sute de copii care au beneficiat de programele educative ale grădiniței situate în sectorul 3, Diamond Kids își extinde activitatea și inaugurează un nou punct de lucru în Popești-Leordeni (strada Oituz nr. 80 F), zonă aflată într-un proces accelerat de dezvoltare. Decizia de a amplasa noua grădiniță marca Diamond Kids în proximitatea Capitalei a fost determinată de numărul insuficient de instituții de învățământ preșcolar din această zonă și de cererea tot mai mare a părinților care s-au stabilit aici în ultimii ani. Această inițiativă subliniază angajamentul Diamond Kids de a răspunde nevoilor educaționale prin oferirea unui învățământ preșcolar de înaltă calitate.

„Activez în acest domeniu cu pasiune încă din 2015, iar în prezent, eu și echipa mea avem în grijă peste 100 de copii. Deschiderea acestui punct de lucru în Popești-Leordeni este mult mai mult decât un pas în cariera mea – este o expresie a iubirii mele pentru copii și o promisiune că vom continua să oferim o educație caldă, plină de afecțiune și înțelegere. Acest nou început este și o confirmare a credinței mele în puterea echipei mele și în responsabilitatea pe care o avem de a influența pozitiv viețile copiilor și familiilor lor', spune Anca Tală, Mamă Antreprenor și Directorul Grădiniței Diamond Kids. Conceptul de educație de bază cumulează beneficiile mai multor tipuri de predare, dar ținând cont de obiectivele generale elaborate și aprobate de curriculum național. Pilonul central al filosofiei grădiniței e legat de un concept unic pe piață: ASTROLOGY KIDS, care cuprinde activități dedicate și bazate pe nevoile emoționale ale copiilor în funcție de profilul lor unic, în urma analizei astrogramei fiecăruia. Acest concept a fost dezvoltat, explorat și perfecționat deja în cadrul primei grădinițe Diamonds Kids, lansată în urmă cu circa 9 ani și care are sediul pe strada Trapezului nr. 44. Conceptul s-a bucurat de un real succes, având în vedere că, în momentul de față, peste 100 de copii beneficiază de programele educaționale ale instituției de învățământ preșcolar. De asemenea, se organizează ședințe de consiliere 1 la 1, pentru adaptarea blândă la grădiniță, care pun accent pe conectarea părinților cu copiii și pe diverse modalități de integrare a celor mici în anumite contexte. Nu în ultimul rând, pot fi organizate și vizite la domiciliu, pentru o acomodare și mai blândă. Astfel, educatoarele ajung la copii acasă, în mediul lor, unde se simt ocrotiți și în siguranță, se joacă și se împrietenesc cu ei.

„Echipa Diamond Kids lucrează cu devotament pentru a oferi o educație de calitate, pregătindu-i pe cei mici pentru provocările viitorului, într-o atmosferă plină de căldură și iubire. Sunt nerăbdătoare să încep această nouă etapă alături de echipa mea și să oferim copiilor un mediu sigur și plin de iubire pentru a crește și a se dezvolta armonios. Sper că, împreună cu cei care se aliniază valorilor noastre, vom construi amintiri frumoase pentru cei mici și o comunitate puternică și implicată de adulți preocupați de viitorul lor. Ne propunem să investim toată pasiunea și efortul nostru, așa cum am făcut și până acum, pentru a îmbunătăți continuu experiența educațională a tuturor celor care ne trec pragul', punctează Anca Tală.

Prima grădiniță Diamond Kids, lansată în 2015, a ajuns azi la o echipă de peste 20 de profesioniști, 4 grupe de grădiniță, 2 de creșă și 2 de afterschool. Fiind situată într-o zonă liniștită, cu o curte exterioară, având dotări moderne, de ultimă generație, dar și în acord cu normele de siguranță stabilite de legislația în vigoare, al doilea punct de lucru din Popești-Leordeni oferă copiilor un spațiu educativ specific vârstei preșcolarității. Fiecare grupă este limitată la maximum 15 copii, ceea ce permite personalului didactic calificat să ofere atenția și dedicarea fiecărui copil în parte. Lanțul de grădinițe beneficiază de bucătărie proprie, în care se pregătesc meniuri recomandate de nutriționiști calificați, pentru a asigura substanțele nutritive necesare dezvoltării armonioase a micuților. În fiecare sediu se află o asistentă medicală și se colaborează cu un medic pediatru.

***

Despre Diamonds Kids: Lansată cu peste 9 ani în urmă, Grădinița Diamond Kids se mândrește astăzi cu o echipă de peste 20 de profesioniști dedicați, având 4 grupe de grădiniță, 2 grupe de creșă și 2 programe de afterschool. În acest moment, instituția găzduiește peste 100 de copii în cadrul programelor sale preșcolare.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial