Diana si Claudiu Niculescu – primele fotografii cu David

Diana (31) si Claudiu (33) petrec fiecare moment liber alaturi de micutul David (5 luni). Cei doi ne-au primit la ei acasa, in Pipera, pentru un pictorial in exclusivitate.

O sedinta foto cu un bebelus este intotdeauna o surpriza si o provocare. Niciodata nu stii daca micutul va rade, va plange sau pur si simplu va adormi. David a preferat sa se joace cu o minge pana cand, in cele din urma, a adormit.

L-am asteptat sa se trezeasca si am fost tot timpul cu ochii pe ceas, deoarece Claudiu trebuia sa se intoarca de urgenta la Saftica in cantonament. Cu Diana am reusit sa ma intalnesc ulterior pentru un interviu la o ceasca de ceai.

Iti multumesc ca ai acceptat sa facem interviul fata in fata. Stiu insa ca esti cu gandul la David. Cum este sa stai departe de copilul tau?

Stau cu grija, imi vine sa sun din cinci in cinci minute sa vad ce face. Inainte sa raman insarcinata, cand auzeam povesti cu sentimentul matern care este unic, ziceam ca toate mamele exagereaza. Dar intr-adevar, este un sentiment pe care nu poti sa-l compari cu niciun alt sentiment.

Traiesti foarte multe bucurii in viata, dar niciuna nu e ca asta. E aparte, diferit de dragoste, de dor, efectiv e altceva. Uite, si in acest moment imi este foarte dor de el.

Esti o mama posesiva?
Nu am plecat niciodata mai mult de cateva ore de langa el, nu stiu cum va fi cand voi fi nevoita sa plec mai multe zile. Cert este ca deocamdata nu sunt pregatita.

Cum reusiti sa aveti o viata de familie normala? Stiu ca in cantonament Claudiu nu are voie nici sa vorbeasca la telefon…
De vorbit la telefon, vorbim. Dar, intr-adevar, anul acesta a fost foarte incarcat, ne-am vazut doua zile pe saptamana acasa. Cu toate astea, David il recunoaste si numai daca il pun pe speaker la telefon. Iar eu am inteles programul lui Claudiu demult, m-am obisnuit cu ideea…

Ma asteptam sa ai doua bone si, de fapt, nu ai niciuna. Esti atipica pentru o vedeta de la noi…
Nu am nevoie de bona, ma ajuta mama foarte mult, mama care s-a mutat cu noi. Nu stiu ce m-as fi facut fara ea. A iesit la pensie anul trecut si a lasat Brasovul pentru Bucuresti. Dar sa stii ca au fost si momente cand am fost singuri cu David si ne-am descurcat. Asta pentru ca David e un copil foarte cuminte, plange foarte putin, nu am avut problema colicilor sau a noptilor nedormite.

Asta te-a ajutat sa revii rapid la silueta dinainte?
De fapt, sunt chiar mai slaba cu 2 kilograme decat inainte! Am retinut multa apa in timpul sarcinii si am eliminat-o la fel de repede dupa ce am nascut. Ulterior am tinut un fel de regim, din care am exclus tot ce inseamna dulciuri, fainoase, tot ce inseamna carbohidrati.

Ma tin de el in continuare si… cam atat. Nu am facut nimic deosebit, nu am facut sport, nu am fost la masaje, nu am avut timp. S-au dus intr-adevar multe kilograme, vreo 32.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii