Diminețile unor părinți imperfecți

Parentime și FotografiiDeFamilie.ro au lansat proiectul fotojurnalistic 'Diminețile părinților Parentime'. Proiectul își propune să dărâme stereotipul de părinte perfect' și să arate fața umană și reală a familiei, cu frumusețile și vulnerabilitățile ei. În cadrul proiectului, părinți din comunitatea Parentime se vor lasa fotografiați dimineața, în casele lor, împreună cu familia.

 

'Tot mai des, părinții sunt bombadați cu mesaje care promovează imaginea perfecțiunii. Iar părinții obișnuiți ajung să creadă că nu sunt suficient de buni și că nu depun suficient efort în meseria de părinte. Însă realitate contrazice acest tipar de parinte perfect'. Oricine ar fi, părintele este o ființă umană, cu calități, cu bucurii, dar și cu limitări, defecte, griji cotidiene și anxietăți. Iar imperfecțiunile acestea reprezintă adevărata frumusețe a unei familie, pe care sperăm să o suprindem în cadrul proiectului. Fotografiile vor fi făcute dimineața, când părinții și copiii se pregătesc să plece la serviciu, la școală sau la grădiniță și când se duc negocieri ‘grele care practic stabilesc cu va decurge întrega zi.' a declarat Miruna Pătrașcu, managing partner Parentime.

Primele fotografii din cadrul proiectului au fost realizate în casa Gabrielei Milcev, mamă a doi copii și unul dintre avocații cu cea mai mare vechime în domeniul proprietății intelectuale.

 

Proiectul 'Diminețile părinților Parentime' este organizat de Parentime în colaborare cu fotografiidefamilie.ro.

Pentru informații suplimentare:

www.parentime.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri