Din ce motiv s-ar fi aruncat femeia cu copiii în brațe de pe blocul din Timișoara. Explicația psihologilor

În cursul zilei de marți, 3 mai, o femeie din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje împreună cu cei doi copii ai ei. Toți trei au decedat.

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical – au transmis reprezentanții ISU Timis, notează opiniatimișoarei.ro.

Femeia era divoțată și în urmă cu câteva săptămâni făcuse o cerere pentru a se recăsători cu fostul soț.

Cazul a șocat întreaga țară, iar acum se încearcă găsirea motivelor care ar fi putut să o împingă pe femeie să recurgă la gestul extrem.

Citește și: O fetiță de doi ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Alexandria

Psihologul Radu Leca a explicat pentru publicația ego.ro că poate fi vorba despre un caz de răzbunare pe fostul soț:

Eu cred că avem de-a face cu o răzbunare, în care subiectul spune: 'Fără mine și fără copii! Copiii sunt doar ai mei, eu am drept de viață și de moarte asupra lor, și, dacă eu mor, mor și ei, ca ție să-ți fie rău, să te gândești mereu la ce ai pierdut'.

O să vedem cum se va derula cazul, voi merge către o idee foarte clară: cred că avem de-a face cu o poveste de dragoste care sună așa: 'După ce doamna a făcut 2 copii, el, din diferite motive, a plecat de acasă către o altă relație. Doamna nu a putut suporta faptul acesta, au fost schimburi de discuții și mesaje, apoi el a blocat-o. Ea atunci a simțit nevoia să se răzbune și a spus așa: 'Nu o să fie nici copiii tăi, nici ai mei, îi iau cu mine!'. Pot spune că a fost o răzbunare în cuplu, la Timișoara!

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri