DINO – Zilele Dinozaurilor

O calatorie in timp ce te trimite intr-o lume pe care o credeai de mult uitata: Lumea dinozaurilor. Expozitie cu dinozauri robotizati pentru copii fericiti, tineri entuziasti si parinti curiosi. Din 5 februarie 2010, intre orele 10.00 – 20.00, in Pavilioanele 20 si 21 din incinta Romexpo Bucuresti!

Premiera in Romania: colectia de dinozauri robotizati ce face inconjurul lumii a sosit la Bucuresti.
Aceasta aventura in timp' incepe acum 240 milioane de ani si iti arata viata, dar si mediul in care traiau impresionantii dinozauri, prezenti la aceasta expozitie in marime naturala.

Peste 30 de uriasi in 8 scene desprinse parca din peisajul preistoric, cu decor, efecte scenotehnice si multimedia unice. Sunt imensi – pot avea mai mult de 7 metri inaltime si 14 lungime – se misca, scot aceleasi sunete si arata exact ca si variantele lor originale', predatori infricosatori sau dinozauri vegetarieni…

Fiind o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face ca in muzee, in grupuri mici, insotite de ghizi special pregatiti pentru a da explicatii despre fiecare dintre dinozauri – pe unii ii poti vedea de aproape, pe altii ii poti atinge si poti invata o sumedenie de lucruri interesante atat despre ei cat si despre lumea de atunci'… din Zilele Dinozaurilor!

Si pentru ca experienta sa fie totala, vei vedea ceva cu totul extraordinar: DINO CINEMA 3D! Imagini unice intr-o pelicula realizata special pentru aceasta expozitie de catre unii dintre cei mai mari specialisti mondiali ai genului!

Arcul peste timp va fi o experienta de neuitat, atat pentru copii – care pot gasi fosile in zona de joaca – cat si pentru adulti. De la 2 si pana la 105 ani, cu totii veti fi impresionati de solutiile tehnologice robotizate gasite pentru a da viata', din nou, unor animale care au, inca, foarte multe lucruri sa ne spuna…

La iesire te asteapta un generos DINO SHOP – un magazin de souveniruri pentru orice buzunar! Iar daca ti se face foame ori sete, te invitam la DINO BAR!

Accesul in incinta expozitiei Zilele Dinozaurilor se face exclusiv in baza biletului de intrare! In plus, cu ajutorul Primariei Municipiului Bucuresti se vor putea organiza excursii cu acces la ore speciale dar si transport organizat pentru urmatoarea categorie de bilete, destinata exclusiv zilelor din timpul saptamanii: 33 lei – elevi si studenti pentru un grup de minim 10 copii, insotiti de cel putin un supraveghetor – acesta din urma avand accesul gratuit.

Info Line pentru profesori/supraveghetori: 0729 14 14 14, apel valabil intre 10.00 si 20.00 sau pe mail la adresa: [email protected]

 Accesul in interiorul expozitiei cu aparate de filmat ori fotografiat este strict interzis – inclusiv cu camere neprofesionale sau fotografiatul cu telefonul mobil!La iesire exista o zona special amenajata de unde poti pleca acasa cu o fotografie inramata, cu tine si prietenii tai din lumea Dino!

Sursa: www.eventim.ro
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri