Disney Channel aniverseaza un an in Romania

Disney Channel aniverseaza un an de existenta in Romania in aceasta luna si, pentru a va multumi pentru tot ajutorul si sprijinul pe care ni le-ati acordat in tot acest timp, va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi!

Dupa doar un an pe piata, Disney Channel se situeaza acum pe prima pozitie in randul canalelor TV pentru copii din Romania si ne mandrim foarte mult cu acest lucru deoarece scopul nostru este sa producem divertisment de calitate care sa celebreze familia si sa ii incurajeze pe copii sa isi urmeze visurile.

Incepand cu luna noiembrie avem cateva noi seriale pe Disney Channel, printre care Shake It Up' si Fish Hooks' astfel incat suntem siguri ca lucrurile nu pot merge decat inspre mai bine.

Din nou, va multumim ca ne-ati ajutat sa ajungem pe acest loc de top si asteptam cu nerabdare sa va oferim programe excelente ce pot fi urmarite cu placere de intreaga familie. Iata cateva din lucrurile interesante pe care nu trebuie sa le pierdeti in urmatoarea perioada….

Fratele Lider
Disney Channel prezinta premiera noului film original Fratele Lider' sambata, 27 noiembrie, la ora 19:00.
In aceasta comedie, tanarul hocheist de 16 ani, Alex Pearson, este suspendat din echipa dupa ce face pe grozavul intr-o partida si, spre disperarea sa, ajunge in situatia de a fi liderul Echipei Albinutelor din care face parte surioara sa Emily.

Acest lucru implica sa joace din cand in cand rolul de mama pentru echipa, dar considera ca este un pret mic pe care trebuie sa il plateasca, mai ales ca o face pe Emily si pe fete sa ii rezolve treburile casnice si sa ii pregateasca diferite gustari in schimbul insignelor de merit. Si mai multe avantaje ii ofera posibilitatea de a fi mai aproape de frumoasa Matisse Burrows, lidera unei alte Echipe de Albinute.

Cu toate acestea, cand din cauza comportamentului sau egoist, Emily si prietenele sale rateaza sansa de a merge in tabara Camporee, Alex isi da seama cum i-a afectat pe cei la care tine si trebuie sa nascoceasca un plan prin care echipa sa intre in tabara.

Monsters INC.'
Premiera filmului, vineri, 24 decembrie, ora 10:00

Actiunea filmului are loc in Monstropolis, un oras prosper locuit de monstri de toate formele si dimensiunile, si urmareste ghinioanele hilare ale lui James P. Sullivan (cunoscut de toti sub numele de Sulley') si ale celui mai bun prieten al sau, coleg de camera si de lucru, Mike Wazowski. Ambii lucreaza pentru Monsters Inc., cea mai mare fabrica de procesare a tipetelor din lumea monstrilor.

Principala sursa de energie in lumea monstrilor sunt tipetele copiilor si, la Monsters Inc., o echipa de elita formata din ‘sperietori este responsabila de colectarea acestor resurse naturale pretioase. Ceea ce complica lucrurile este faptul ca monstrii cred ca oamenii sunt toxici, iar contactul direct cu ei este interzis.

De aceea, cand o fetita pe nume Boo il urmareste din greseala pe Sulley inapoi in lumea sa, cariera acestuia este pusa in pericol, iar viata i se transforma intr-un adevarat haos. Cu ajutorul lui Mike, incearca sa isi corecteze greseala, dar trioul este prins intr-o serie de complicatii si o intriga neasteptata la care nu au visat vreodata.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri