DISNEY CHANNEL lanseaza un nou serial de comedie, Bobocii Isteti

Bobocii Isteti, cel mai recent serial de comedie marca Disney Channel despre viata intr-un liceu de copii talentati la diferite arte, va avea premiera pe 10 decembrie la 8:30, in Romania.


Actiunea se petrece in San Francisco si o are in centrul sau pe Chyna Parks (China Anne McClain), o fetita de 11 ani, care datorita talentului sau muzical exceptional intra direct la liceu in cadrul unul proiect special dedicat copiilor supradodati: Bobocii Isteti.

Avand-o in distributie pe micuta si talentata China Anne McClain, in varsta de 12 ani, serialul prezinta situatia inedita si incomoda in care se afla Chyna Parks si colegii ei din Grupul Bobocilor Isteti, care isi incep viata de liceeni, uneori inspaimantatoare, cu trei ani mai devreme decat in mod normal.

Pe langa McClain, din distributie mai fac parte: Sierra McCormick, in rolul lui Olive Doyle, o eleva cu o memorie vizuala de exceptie, Jake Short in rolul lui Fletcher Quimby, un geniu in materie de arte si mare iubitor de farse, Stefanie Scott in rolul lui Lexie Reed, o majoreta care-si doreste succesul cu orice pret si care este intimidata de Chyna, si Carlon Jeffrey in rolul lui Cameron Parks, fratele mai mare al Chynei, care traieste in umbra surorii lui si se straduieste sa iasa in evidenta. Impreuna, ei trebuie sa-si gaseasca locul si sa profite din plin de viata de liceu, in ciuda primirii distante pe care le-o fac unii din elevii de la liceu.

Alte personaje cu aparitii constante in serial sunt: Finesse Mitchell si Elise Neal, in rolurile parintilor Chynei, Darryl si Roxanne Parks; Zack Steel in rolul lui Gibson, consilierul elevilor si Aedin Mincks in rolul lui Angus, geniul in informatica.
       
Episodul pilot a fost scris de Dan Singer („Ce viata minunata pe punte') si regizat de Bob Koherr („Hannah Montana', „Magicienii din Waverly Place').

Bobocii Isteti va fi difuzat la Disney Channel, pe 10 decembrie, la ora 8:30.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri