Disney Channel Romania a ales finalistii concursului „Transforma-ti tatal intr-un star de cinema”

Compania Walt Disney a anuntat cei patru finalisti ai competitiei nationale Disney Channe, in urma careia un tatic va deveni star de cinema in mult asteptatul film produs de Disney Pixar, Povestea jucariilor 3'.

Tatal unui copil norocos va dubla vocea personajului Soldatelului Verde' in filmul ce va rula pe marile ecrane.

Cei patru finalisti si copiii care i-au nominalizat in competitie vor participa acum la o auditie profesionista pentru a demonstra care este cel mai talentat.

Castigatorul va deveni parte din istoria filmului, odata cu lansarea Povestea jucariilor 3' in cinematografele din Romania pe 18 iunie.

Pe parcursul lunilor februarie si martie, sute de tati din Romania, sustinuti de copiii lor, si-au demonstrat potentialul de vedete de cinema si au inregistrat o replica din film.

Un juriu format din reprezentantii Disney Channel i-a selectat pe cei patru finalisti care vor participa acum la o auditie intr-un studio de dublaj din Romania si vor primi cadou propria camera de filmat pentru a-si inregistra experienta.

Auditiile finalistilor vor fi de asemenea filmate si transmise pe Disney Channel in perioada dinaintea lansarii filmului Povestea jucariilor 3' in cinematografe, astfel incat toata lumea sa il cunoasca pe barbatul din spatele vocii.

Cei patru finalisti pentru rolul Soldatelului Verde' sunt:

  • Laurentiu George Pop, consultant IT din Brasov, nominalizat de fiica sa Aura, in varsta de sase ani.
  • Bogdan Costin, brand manager din Bucuresti, nominalizat de nepotul sau Maftei, in varsta de noua ani.
  • Buzan Paul Marin, administrator din Cluj Napoca, nominalizat de fiul sau Buzan Paul Marian, in varsta de 11 ani.
  • Dinu Ciprian, instructor auto din Ploiesti, nominalizat de fiul sau Ciprian-Mihai, in varsta de zece ani.

Dintre acestia, un tata sau tutore talentat va fi apoi ales de Disney Channel si ascultat de milioane de spectatori din intreaga tara pe marele ecran. Acestia vor fi de asemenea invitati la o prezentare speciala a filmului.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.disney.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri