Disney Junior a pregătit un program special în luna cadourilor!

In luna cadourilor, Disney Junior pregateste o multime de surprize pentru telespectatori! Iubitorii programelor Disney Junior sunt invitati sa petreaca cea mai frumoasa luna a anului alaturi de personajele lor preferate si sa descopere surprizele pregatite special pentru ei. Multe episoade in premiera vor fi difuzate pe tot parcursul lunii decembrie. 

Programul Ghici Cine Vine La Joaca?' va rula in fiecare duminica de la ora 10:25. Pe 14 decembrie de la ora 10:25 , Clubul lui Mickey Mouse: Salonul de Animale al lui Minnie' prezinta Show-ul lui Pluto, pentru care toate personajele sunt pregatite cu animale de companie. Ziua de 21 decembrie il aduce pe micile ecrane pe Henry Dragomonstru intr-un episod special de Craciun, intitulat Happy Hugglemas'. In saptamana Craciunului fanii serialelor Disney Junior pot urmari in fiecare zi cate un film minunat: The Gruffalo, Puiul de Gruffalo', Sofia Intai' si Room on the Broom'. 120516HUGGLE_101B_SH064_0051Pe 28 decembrie Jack si Piratii din Tara de Nicaieri incearca sa readuca magia, pentru a salva stralucirea Tarii de Nicaieri. Episodul Salvarea lui Jake' va fi difuzat de la ora 10:25.  De Anul Nou, telespectatorii sunt invitati sa ramana alaturi de personajele lor preferate, la o petrecere de Revelion marca Disney Junior pe 31 decembrie.  

Surprizele nu se opresc aici! Disney Junior sarbatoreste prima zi din 2014 cu un Bal Mascat ce va aduce episoade duble din serialele preferate  Sofia Intai', Doctorita Plusica', Jake si Piratii de Nicaieri', Clubul lui Mikey Mouse' si Aventurile din Disney Fairies'.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri