Concurs Disney Junior – înscrie-te și tu!

Toata lumea iubește o surpriză duminica, iar Disney Junior vine,  ca de obicei,  în întâmpinarea telespectatorilor săi fideli.  Urmărește  în fiecare duminica  Maratoanele Disney Junior (care încep din 3 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 10:25) și încrie-te in concursul nostru!

Concurs Disney Junior – înscrie-te și tu!

Înscrie în albumul special creat din comunitate (http://baby.unica.ro/comunitate/album/all) până  la data de 23 noiembrie o poză cu un accesoriu sau o ținută inspirată din serialele Disney Junior (Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Sofia Întâi, Doctorița Plușica, Clubul lui Mickey Mouse, Zou și Henry Hugglemonster) și ai șansa de a câștiga unul din cele 6 premii oferite de Disney Junior, conținând fiecare

DJr_Hero_Logo_100mm WIDE transp

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1 DVD Doctorita Plușica
  • o gentuță pentru pachețelul de prânz Clubul lui Mickey Mouse
  • stickere Sofia Întâi
  • stickere Jake și Piratii din Țara de Nicăieri
  •   bentiță Sofia Întâi
  • ramă foto magnetică Disney Junior

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Vor fi luate în considerare doar pozele care se încadrează la tema concursului.

Despre serialele Disney Junior

Doctorita Plușica

Doctorita PlusicaOferind lecții despre igienă, sănătate și compasiune, serialul „Doctorița Plușica” de la Disney Junior o prezintă pe micuța Dottie, în vârstă de 6 ani, care își tratează' jucăriile de pluș din camera sa. Împreună cu prietenii săi, Stuffy, Lambie, Hallie și Chilly, Dottie își bandajează jucăriile și îi ajută să scape de dureri, în timp ce împarte sfaturi utile micilor telespectatori despre îngrijirea celor din jur.
Astfel, preșcolarii sunt încurajaţi să depăşească teama de a merge la doctor. Fiind urmărit de copii impreuna cu parintii lor, serialul a creat premisele unui dialog în familie pe tema importanței unei vieți sănătoase și a compasiunii. Animația îi ajută pe copii să scape de frica de doctor pe care atât de mulți dintre ei o au.

 

Clubul lui Mickey Mouse

Clubul lui Mickey Mouse' invită o nouă generație de preșcolari să intre în lumea (BACK TO FRONT) GOOFY, PLUTO, DAISY DUCK, DONALD DUCK, MINNIE MOUSE, MICKEY MOUSEminunată a lui Mickey. Rostind fraza magica „Meeska, Mooska, Mickey Mouse!', o structură magică  sub formă de Mickey Mouse apare, servind ca loc de întâlnire pentru micii telespectatori alături de prietenii lor: Mickey, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald. Din Club, Mickey pornește poveștile pline de muzică și jocuri care stimulează învățarea prin mici probe. Datorită unei experiențe jucăușe, dinamice care îi transportă pe cei mici în diferite locații, preșcolarii își dezvoltă aptitudini în materii precum matematica, rezolvarea de puzzle-uri, numere și forme.

 

 

 

FLORA, SOFIA, MERRYWEATHER, FAUNASofia Întâi

Poveştile prezentate în Sofia Întâi au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber și James. Sofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

Dezvoltat special pentru fetiţele preşcolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor, aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj, bunătate, independenţă, generozitate şi sinceritate. Sofia Intâi este un serial plin de fantezie, magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

Sofia a trăit o viaţa normală până când mama sa se marită cu regele Roland. Astfel, ea ajunge sa facă parte din familia regală, devenind peste noapte prinţesă. Cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învaţă că nu este deloc greu să arăţi ca o prinţesă, însă a te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învăţat, pentru că vine din suflet.

Jake și Pirații din Țara de NicăieriJAKE, CAPTAIN HOOK

 Aceasta noua animatie 2-D și CG interactivă prezintă poveștile amuzante și pline de muzică ale lui Jake, care își conduce echipa – incluzându-i pe Izzy, Cubby și papagalul de veghe, Skully – la bordul extraordinarei lor nave, Bucky, purtați de ape de la ascunzatoarea de pe Insula Piraților într-o vânătoare de comori prin Țara de Nicăieri. Acolo învață că trebuie să lucreze împreună pentru a-l învinge prin istețime pe Capitanul Hook și tovarășul lui, Smee, pentru a câștiga dubloane de aur pe măsură ce își indeplinesc sarcinile.

 

 

 

 

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber