Disney Junior ți-a pregătit în ianuarie:

Ianuarie este plin de de surprize la Disney Junior. Vești bune pentru fanii lui Donald Răţoiul, pentru că se lansează  filmul bazat pe serialul animat – Filmul Ducktales: În Căutarea Lămpii Pierdute, sâmbătă 11 ianuarie la 10:25. Filmul e urmat de episoade consecutive din Quack Attack, în care joacă şi Huey, Dewey şi Louie.

 

Fiecare tânăr visează la ceea ce vrea să devină când va creşte mare, iar DOC MCSTUFFINSpersonajele favorite ale Disney Junior, Zou şi Doctoriţa Pluşica nu fac excepţie. Fii alături de tinerii noştri prieteni în Când o să cresc mare, episoade consecutive din fiecare show de luni până vineri, începând de luni, 13 ianuarie, ora 09:05 şi 12:30. Zou îşi explorează visurile şi ambiţiile, în timp ce Doctoriţa Pluşica exersează ce îi place ei mai mult – să repare jucării. Când o să cresc mare începe luni, 13 ianuarie la ora 09:05 şi e în reluare la ora 12:30.

Urmăreşte Disney Junior și sâmbătă, 18 ianuarie la 11:35,  pentru o dimineață plină de râsete și de plăcere. Vei avea parte de un maraton al familiei Zou. Alătura-te lui Zou şi familiei şi prietenilor lui pentru prăjituri cu bunica, construcţii cu tata şi bunicul … și să nu uităm pupicii mari de la Nana.

În fiecare duminică a lunii ianuarie la Disney Junior se sărbătorește prietenia, cu programul special dedicat celor mai buni amici.Împărtăşeşte dragostea cu prietenii tăi cu episoade consecutive din Doctoriţa Pluşica, Zou, Mouk, Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse şi Noile Aventuri ale lui Winnie de Pluş. Duminicile Celor Mai Buni Amici poate fi urmărit pe Disney Junior în fiecare duminică la ora 10:25.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri