Doamna Dr Ana Culcer este invitatul special al Irinucai vineri la „Bucatareala in familie” de la Baby Expo

Asociatia EMOVERE sustinuta de Farmaciile Sensiblu invita parintii si copiii la cea mai gustoasa' si sanatoasa distractie de la BABY EXPO (22-25 septembrie)– Bucatareala in familie cu Irinuca, in fiecare zi de la 11:00 la 14:00 in sala G.


Programul zilei de vineri, 23 septembrie, este realizat in parteneriat cu Asociatia Secretul Evolutiei (www.ingrijireacopilului.ro) care promoveaza cu mult succes alaptarea si ingrijirea sanatoasa a copilului, cu sprijinul unuia dintre cei mai mari specialisti in pediatrie doamna Dr.Ana Culcer (www.cabinetdranaculcer.ro).

Regulile diversificarii si alegerile alimentelor naturale, pentru o viata sanatoasa – workshop pentru parinti si copii

  • Invitat special: Dr. Ana Culcer – Medic Primar Peditru, Doctor in stiinte medicale, Sef sectie Neonatologie al Spitalului Universitar din 1984. Din 1973 lucreaza la Sectia de Neonatologie cu supraspecializare in urgente medicale si este formator  National pe probleme de alimentatie naturala, partener UNICEF timp de 10 ani.

Ca in fiecare zi la  Baby Expo, si vineri Irinuca de invita la Concursul de gatit sanatos si gustos:

  • Cuplurile parinte copil, care au completat talonul de participare oferit de Irinuca in orele premergatoare actiunii, vor pregati impreuna o reteta dintre cele zece propuse de organizatori. Toti cei prezenti vor putea servi bunatati facute de copii si parinti, cu ingrediente naturale din Gradina lui Andrei.
  • Prin tragere la sorti vor fi decisi castigatorii celor 3 – 5 premii/zi oferite de Irinuca. 

In plus, Irinuca te asteapta cu mere si suc de mere Valea Mare, in fiecare dimineata, la BABY EXPO.

Din luna septembrie, Sensiblu va ofera avantaje fara seaman!

Multe seamana dar nu-s la fel. Si mai ales nimic nu egaleaza noile beneficii ale programului de fidelitate Sensiblu. Incepand cu luna septembrie 2010 Sensiblu vine in intampinarea clientilor sai cu un spectru larg de avantaje dedicate posesorilor cardurilor de fidelitate Sensiblu.

Prima veste buna este reducerea garantata de minim 10%, in puncte sau reducere din suma platita de client la fiecare tranzactie efectuata in farmaciile Sensiblu. Alegerea e a clientului, care poate opta de fiecare data pentru  acumulare de puncte sau reducere directa.

Mai mult, orice posesor de card Sensiblu are acces la promotiile speciale dedicate clientilor fideli, iar cu ocazia zilei de nastere va primi cadou puncte de fidelitate Sensiblu, pe care le poate folosi in farmacie in luna in care isi serbeaza aniversarea.

Clientii fideli au de asemenea posibilitatea sa promoveze la statusul de client Silver si Gold, ceea ce inseamna ca vor beneficia de reduceri de 11% pentru cardul Silver si 12% pentru cardul Gold.

Vesti bune si pentru parinti: cei care au copii cu varsta pana la 5 ani pot alege acum si optiunea Bebe si beneficiaza de o serie de avantaje suplimentare. Cel mai important dintre ele este reducerea de 12% la orice produs din categoria mama si copilul. Pe langa aceasta reducere, clientii posesori de card Bebe pot profita si de promotile lunare dedicate si de sfaturile medicale avizate oferite de specialistii Sensiblu in cadrul newsletter-ului lunar dedicat. In plus, Sensiblu ofera o serie de avantaje pentru parinti si in reteaua de clinici Anima, unde clientii au acces la un control anual gratuit la medicii pediatri, precum si 20% reducere la consultatii de pediatrie (Reducere acordata la specialistii Anima selectati in program. Detalii in clinicile Anima). Nu in ultimul rand, Sensiblu sarbatoreste alaturi de parinti ziua de nastere a micutilor, oferindu-le un cadou constant in puncte de fidelitate ce pot fi folosite in farmacie in luna in care se serbeaza aniversarea.
 –-
Discount-ul se acorda in puncte de fidelitate pe cardul Sensiblu sau prin reducere directa in functie de optiunea clientului. Discountul de minim 10% se acorda conform regulamentului, la suma achitata de client, cu exceptia cazurilor in care in urma reducerii se obtine un pret mai mic de cat pretul de achizitie al acelui produs. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul www.sensiblu.com si, la cerere, in farmaciile Sensiblu.

Parteneri: Valea Mare, Gradina lui Andrei, Bacania Veche, TARTELIER, Revistele Baby, Avantaje si radio ITSY BITSY


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri