Doi elevi, împușcați în cap cu un pistol cu bile

Doi copii au fost împușcați în cap cu un pistol cu bile, în fața liceului UCECOM din Ploiești. Tinerii, în vârstă de 16 și 17 ani, au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

IPJ Prahova a anunțat că a avut loc un conflict între mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, iar în timpul altercației a fost folosit un pistol cu bine.

„Am fost sesizați cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Există indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor. La fața locului se află o echipă complexă de polițiști, care efectuează cercetarea criminalistica a locului faptei”, a transmis IPJ Prahova, potrivit Observatorului Prahovean.

Serviciul de Ambulanța Județean (SAJ) Prahova a transmis că 'cei doi băieți au traumatisme cranio cerebrale, prin împușcare cu pistol cu bile”.

La locul incidentului au ajuns și polițiștii.

Sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri