Doi părinți și-au pus copilul sănătos lângă fratele lui geamăn, aflat în stare gravă. Ce au văzut i-a făcut să plângă imediat

Un cuplu din SUA a fost în culmea fericirii în momentul în care a aflat că familia se va mări cu doi copii, gemeni. Din păcate, la naștere au descoperit că unul dintre copilași este grav bolnav.

Unul dintre băieți a avut mari probleme de sănătate încă din primele clipe de viață, iar părinții au fost devastați. Mama și tatăl micuțului au făcut tot ce le-a stat în putință și nu au putut nici măcar să conceapă ideea de a renunța la luptă.

La un moment dat, părinții au vrut să-i aducă din nou unul lângă altul pe cei doi micuți gemeni, iar imaginea din momentul în care Mason, băiețelul sănătos, a pus lângă fratele lui bolnav, Hawk, a emoționat o mulțime de oameni.

Imediat cum a fost așezat lângă frățiorul lui, Mason l-a îmrățișat pur și simplu și a zâmbit. Multă lume susține că bebelușii atât de mici nu zâmbesc, însă imaaginea face mai mult decât o mie de cuvinte.

Vâzând cum Mason își îmrățișează pur și simplul fratele aflat într-o suferință atât de mare, părinții au izbucnit în lacrimi. Cei doi nu au putut să nu-i fotografieze cu speranța că peste ani le va arăta această imagine.  Ea a fost postată și pe Facebook, unde a impresionat și emoționat foarte mulți oameni.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau