Dormi la Antipa, legănat de Deinotherium

Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa' invită și anul acesta copiii să-și petreacă o noapte la Muzeu, în cadrul programului 'Legănaţi de Deinotherium'

Copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 sunt invitați să doarmă o noapte la Muzeul „Antipa', alături de cel mai valoros exponat din expoziția permanentă a muzeului, Deinotherium gigantissimum. Deoarece grupele s-au completat, atât pentru noaptea de 5 iulie, cât și pentru cea din 12 iulie, organizatorii îi  invită pe părinții interesați să rezerve locuri pentru copiii lor pentru noaptea din 19 iulie. Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: [email protected] sau la numărul de tel: 021 312 88 26, tasta 4.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil ; 300 Ron/doi fraţi ; 400 Ron/trei fraţi.

Deşi, iniţial, programul prevedea o noapte pe lună, datorită numărului mare de solicitări, copiii cu vârste între 6 şi 12 ani, s-au lăsat „legănaţi' de Deinotherium în 10 nopţi diferite din vara anului trecut (mai-septembrie). Peste 200 de „curajoşi' au participat la controlul de închidere a Muzeului, au ascultat povestea sau legenda pregătită de către un cercetător, dedicată unui animal actual sau dispărut, şi au adormit în „Sala Deinotheriumului', visând, poate, la cum salvează speciile de la dispariţie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri