Are doua mamici care au condus-o in prima zi de scoala, insa nu din motivul pe care l-ati banui

Aceasta fetita a fost condusa in prima zi de scoala de cele doua mame ale ei, iar asta nu din motivul pe care l-ati banui.

Nu, mamele nu au o orientare sexuala diferita de a majoritatii, ci pur si simplu formeaza o mare familie, menita sa ii asigure fetitei un climat cat mai bun si prietenos, ca ea sa se poata dezvolta armonios.

Mama (biologica) a fetitei a divortat de sotul ei, iar fiecare dintre cei doi si-au refacut viata. Astfel, acum fetita are practic 2 familii: 2 mame si 2 tatici, care se inteleg perfect si sunt chiar prieteni intre ei.

Femeia explica cum, desi a trecut printr-un divort, face tot ce ii sta in putere ca separarea sa nu ii afecteze viata fiicei ei.

Iata explicatia mamei pentru imaginea iesita din comun:

„Nu de putine ori, oamenii ma intreaba cum de eu, sotul meu, fostul meu sot si sotia lui ne crestem copilul atat de bine. Raspunsul meu e foarte simplu – cu totii o iubim pe fiica noastra.

Serios, e chiar atat de simplu.

Niciun copil nu merita sa fie dat din stanga-n dreapta, folosit ca metoda de negociere si santaj sau sa fie bagat in intrigi de adulti. Ea n-a ales sa se nasca si in mod cert nu si-a ales ca parintii ei sa divorteze.

De ce i-am face viata mai dificila, punand-o sa aleaga intre parinti?

Fiica mea o numeste pe actuala sotie a fostului meu „mamica bonus”. Si stiti ce? N-am o problema cu asta.
Pentru ca, in definitiv, asta ii este ea, ii este mama.
E mereu acolo pentru ea, are grija de ea, se joaca cu ea si o invata lectii de viata si o educa. Ii da pupici si o imbratiseaza, face exact ce ar face orice mama. Dar mai mult decat orice, o iubeste ca si cum ar fi a ei. Nu orice femeie poate avea grija de un copil intr-un asemenea mod natural, in ciuda faptului ca nu ea i-a dat nastere.

Aud atatea femei care imi spun „Eu nu i-as permite copilului meu sa ii spuna altei femei mama, ca nu e mama ei, EU SUNT!”

Ei bine, daca esti suficient de norocoasa ca fostul tau sot sa fie casatorit cu o femeie care iti iubeste copilul ca si cum ar fi al ei si care ajuta la cresterea si educarea lui in mod corespunzator, de ce nu i-ai permite sa o strige „mama”?
N-as putea niciodata sa ii spun fetitei mele ca nu ii poate zice mamei ei vitrege „mama”, pentru ca ar rani-o profund. E mamica ei, iar asta nu doar cand ea petrece timp la tatal ei, ci tot timpul.

Uneori, trebuie sa lasi deoparte raca si motivele stupide de cearta, pentru a-ti putea creste copilul incat sa fie acel om minunat pe care tu ti-l doresti.

Fiica mea nu este singura care o iubeste pe cea de-a doua mamica a ei. Si eu o iubesc. A devenit una din cele mai bune prietene de-ale mele si ma bazez pe ea pentru multe lucruri. E unul din cei mai puternici oameni pe care ii cunosc si ii sunt recunoscatoare in fiecare zi.

Nu-mi spuneti ca nu se poate sa imparti custodia in mod pasnic, pentru ca iata, se poate!”

Citeste si: Cum afectează divorțul părinților sănătatea copiilor

Sursa articol si imagine: inspiremore.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din mama și tata