Dove Repair Therapy pentru par degradat

Formula produselor Dove Repair Therapy (sampoane, balsamuri, masti tratament) are la baza o tehnologie patentata care protejeaza, ingrijeste si reconstruieste firul de par, lasandu-l frumos, matasos si usor de pieptanat.

Dove Repair Therapy pentru par degradatSfaturile Dove Repair Therapy
Opteaza in acest sezon pentru o coafura cu volum si foloseste accesorii din dantela sau bentite tricotate pentru a fi in tendinte.

Daca ai parul fragil si vrei sa incerci o coafura indrazneata, ce necesita mari schimbari, incearca sistemul de ingrijire a parului uscat si degradat Dove Intense Repair. Acesta are la baza tehnologia patentata Fibre Actives ce contine ingrediente active care patrund in firul de par si il repara atat la interior cat si la suprafata.

Formula Dove Intense Repair elibereaza la fiecare spalare serum hidratant cu microparticule care hidrateaza parul fara sa il incarce. Parul devine astfel mai rezistent, cu pana la de 5 ori mai putine varfuri despicate in cazul folosirii balsamului impreuna cu samponul.

Daca vrei sa incerci culoarea vedeta a acestui sezon – rosu aprins/aramiu, mizeaza pe sistemul de ingrijire a parului vopsit Dove Colour Repair, care ajuta la repararea suprafetei parului si la pastrarea vie a culorii.

Pret recomandat: sampon – 13,5 lei, balsam – 13,5 lei, masca – 19 lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice