Dovlecel te premiaza!

baby.unica.ro te invita la concurs! Poti castiga un set de carti „Invata cu Dovlecel” + 1 cod de descarcare gratuita a aplicatiei de iPhone si Ipad „Dovlecel”, sau 1 cod de descarcare gratuita a aplicatiei de iPhone si Ipad „Dovlecel” .

Aplicatia „Dovlecel' ocupa locul intai la vanzari in Romania, fiind cea mai descarcata poveste pentru cei mici.

Este disponibila in doua versiuni pe AppStore, pentru iPad si iPhone, in limba romana si engleza si le ofera ocazia copiilor sa intre in universul minunat al lui Dovlecel dar sa si beneficieze de un sistem interactiv de distractie si educatie.

Micutii se pot juca pe ecranul iPad-ului sau al iPhone-ului cu animatiile colorate, pot rasfoi singuri paginile virtuale dar pot si asculta povestea lui Dovlecel in limba romana sau engleza.

In acest sens, parintii pot programa ca iPad-ul sau iPhone-ul sa citeasca singur povestea celor mici, spre exemplu, la ora de culcare.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Irina Nicolae a apelat la actori din Romania, care au inregistrat povestea ca pe un teatru radiofonic, dar si la un narator britanic de la Londra, care a inregistrat verbal povestea intr-o engleza impecabila.

Scopul acestui proiect este de a tine pasul cu tehnologia, multi parinti si copii avand in prezent iPad, dar si de a le oferi ocazia tuturor romanilor de peste hotare sa se bucure de lumea minunata a lui Dovlecel, aplicatia putandu-se descarca din orice colt al lumii.

Povestea lui Dovlecel, marca inregistrata Irina Nicolae, s-a nascut in urma cu patru ani. In 2008, dupa ce si-a facut debutul in librarii cu un album cu fotografii realizate in multe tari straine, „O parte din lume vazuta prin ochii mei', Irina Nicolae si-a redirectionat creativitatea spre lumea frumoasa a copilariei.

Artista a lansat, pentru inceput, cartea de povesti „In Tara lui Dovlecel', pentru ca apoi, multumita succesului extraordinar de care a avut parte, sa urmeze o serie de carti educative pentru copii (Coloreaza cu Dovlecel', 'Dovlecel te invata sa numeri', Dovlecel te invata alfabetul', Dovlecel te invata calendarul naturii', Sa invatam formele si culorile cu Dovlecel').

Cartile si puzzle-urile ce il au ca personaj pe Dovlecel se gasesc atat in librarii, cat si pe site-ul autoarei, www.irinanicolae.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri