Drajeurile Propolets pe baza de propolis si vitamina C

Cu ajutorul remediilor naturale, problemele sistemului respirator, tipice toamnei, trec mult mai usor! Un astfel de remediu sunt si drajeurile Propolets, pe baza de propolis si vitamina C.

Ingredientele ce intra in compozitia acestor drajeuri sunt recomandate nu numai de prestigiul conferit de traditie, ci si de nenumaratele studii si cercetari clinice si de laborator care au demonstrat, in ultimii ani, mai ales efectele terapeutice incontestabile ale propolisului.

Considerat, astazi, datorita multiplelor componente chimice pe care le contine si a diversitatii de actiuni terapeutice ale acestora, cel mai valoros produs apicol, propolisul este un antibiotic absolut natural, pe care oamenii l-au preluat de la albinele ce il folosesc impotriva intrusilor, bolilor si schimbarilor climatice.
Este demonstrat ca propolisul intareste sistemul imunitar, crescand astfel capacitatea de autoaparare a organismului. In plus, el actioneaza direct asupra bacteriilor daunatoare, fara a distruge insa bacteriile benefice de care organismul nostru are nevoie, asa cum se intampla in cazul administrarii de antibiotice. Constituie o excelenta masura de protectie si preventie, iar administrat impreuna cu un antibiotic creste eficacitatea acestuia si impiedica rezistenta microbilor la actiunea antibioticului.
Flavonoizii prezenti in propolis prezinta o importanta actiune antimicrobiana, antivirala si antiseptica, ceea ce explica de ce propolisul da rezultate excelente mai ales in tratarea cailor respiratorii medii si superioare. La fel de important este si efectul de protejare a mucoaselor.

Drajeurile Propolets pe baza de propolis si vitamina CEfectul antiviral este dublat de un efect emolient, decongestionant si protector, care ne elibereaza respiratia si ne scapa de senzatia atat de neplacuta de sufocare si iritare. Printr-o noua tehnologie, propolisul este eliberat de gustul lui caracteristic, nu tocmai placut, dar fara a-i afecta cu nimic eficacitatea binecunoscuta.

Drajeurile Propolets au un efect imediat de stimulare a imunitatii, ajutandu-ne sa luptam mai eficient impotriva unei viroze deja instalate. In acelasi timp, Propolets ne permite sa ne intarim organismul pentru a-l ajuta sa evite o viitoare imbolnavire.
Din fericire, nu exista efecte secundare si nici un fel de contraindicatii, astfel incat putem sa ne bucuram in voie de gustul excelent al Propoletsului si, in acelasi timp, sa scapam de viroze, sa ne intarim organismul si sa ne eliberam respiratia.

Drajeurile Propolets se gasesc in orice farmacie si se pot obtine fara reteta. Pretul unei cutii de drajeuri Propolets este de 9,5 lei (cutie cu 16 pastile). Drajeurile Propolets sunt disponibile in mai multe sortimente: cu Aloe vera, cu maces si sirop de zmeura, cu vitamina C si fara zahar.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati