Drama a doi părinți care au ajuns să se despartă pentru că fiul lor s-a născut prematur

Fără categorie

O femeie a vorbit în mediul online despre dificultățile prin care a trecut când s-a născut prematur unul dintre copii. Ea spune că traumatizanta experiență i-a stricat căsnicia.

Rachel Hughes, cunoscută sub numele de @HouseofHughes pe rețelele de socializare, a vorbit pentru publicația People despre povestea familiei sale, în speranța că poate ajuta alte cupluri care se trezesc în mod neașteptat că trec prin ce au trecut ei.

Rachel și soțul, Hunter, s-au întâlnit la vârsta de 19 ani și s-au logodit 7 săptămâni mai târziu. Și-au luat o casă și în timp ce încercau să se acomodze cu noua viață, au aflat că ea este însărcinată.

„Nu eram încă pregătiți să avem copii, dar ne doream asta. Așa că eram foarte încântați când am aflat de sarcină, deși nu a fost planificată”, a dezvăluit ea.

La 27 de săptămâni de sarcină, un incident a schimbat cu totul planurile de viitor ale cuplului.

„Am avut o sarcină perfect sănătoasă cu Beckham. A fost relativ ușor. Nu mi-a fost foarte rău. Am făcut un test de sânge pentru a verifica posibilele anomalii la 10 săptămâni. Rezultatele au ieșit perfecte. Nu era nimic anormal cu privire la ADN-ul lui, dar nici cu placenta sau uterul meu”, a continuat Rachel.

„Într-o zi ca oricare alta, când eram însărcinată în 27 de săptămâni, am plecat la serviciu și mi-am uitat laptopul acasă. M-am întors și mă aflam într-o intersecție, așteptând o pauză în traficul din sens opus pentru a vira la stânga. De îndată ce am cotit să plec, imediat mi s-a luat vederea” – a mai spus ea.

Rachel avea să afle mai târziu că a leșinat după ce a terminat virajul. Din cauza greutății corpului incontrolabil, piciorul ei a pus o presiune și mai mare pedala de accelerație. Mașina s-a izbit de un zid de piatră de sprijin din cartierul ei și momentul surprins de camera de supraveghere a unui vecin.

„Eram complet inconștientă. Când m-am trezit, vecinul din casa de lângă cel în care m-am izbit mă scotea din mașină. A auzit de accident din interiorul casei lui, el a venit afară și și-a dat seama că sunt însărcinată. A sunat la salvare”, și-a amintit ea.

În timp ce Rachel era trează și era capabilă să răspundă la întrebări, nu se putea gândi la durerea fizică pe care o trăia:

„Am crezut că mi-am zdrobit corpul de la brâu în jos. Și nu știam cum să exprim unde era durerea pentru că nu era în zona burții. Era între oasele șoldului. Nu îmi puteam da seama cum să fac, cum să o descriu, așa că am continuat să țip că mi s-au rupt șoldurile.”

Când medicii au încercat să găsească bătăile inimii copilului ei, nu au reușit. Ei au luat decizia de a o trimite pe Rachel la spital direct în secția de Terapie Intensivă cu un elicopter medical.

„Au decis să mă trimită la o unitate de terapie intensivă neonatală de nivel patru, schimbând cursul în timpul zborului, deoarece cred că toată lumea știa că voi naște în ziua aceea.

Există o fereastră în sala lor de operație în care, literalmente, duci copilul la Terapie într-o clipă. Situațiile sunt atât de fragile încât chiar și timpul de a duce un copil dintr-o cameră în alta ar putea salva o viață”- a mai spus ea.

„Mi-au spus că mi-au găsit sânge în uter și că placenta mi-a fost afectată. Îmi amintesc că m-au transferat de pe pat la masa de operație.

Mi-au turnat ceva peste stomac. Se simțea ca un bidon cu lapte, dar acum știu că era sterilizator. Aveau o mască de gaz pe mine și am smuls-o și am început să țip: „Sunt încă trează! nu mă tăiați!' Unul dintre anesteziști m-a ghidat până am adormit complet. A fost cea mai reconfortantă parte a întregii zile' – a mai povestit Rachel.

Când Rachel s-a trezit, cei dragi erau în camera ei. Hunter i-a făcut cunoștință cu băiețelul lor, în timp ce proaspăta mamă a trebuit să fie supusă unor evaluări suplimentare.

Pentru cei doi proaspeți părinți calvarul era deparet de a se fi terminat, neștiind ce se va întâmpla cu fiul lor născut prematur și cât va avea de trăit.

„Ne-am întristat, parțial, pentru că pentru prima jumătate a șederii la Terapie, nu știam dacă va reuși. ​​În primele șapte zile, erau aproape siguri că va muri. Acestea au fost cele mai grele zile pe care le-am trăit vreodată în viața mea”, a adăugat Rachel.

În timp ce ea trecea prin durere și incertitudine, soțul ei reacționa și încerca să facă față situației în moduri diferite.

„Soțul meu a simțit o lipsă severă de control. Voia să repare totul, să dobândească controlul asupra situației – și în acel moment, era complet neputincios. Nu putea face nimic pentru copilul nostru sau pentru mine. Eu nu aveam ce să-i dau, iar el nu avea ce să-mi dea”- a mai povestit femeia.

„Știam că mariajul nostru are de suferit foarte mult. Petreceam foarte puțin timp împreună. Orice conversație pe care o aveam se transforma într-o ceartă. Eram amândoi extrem de triști”, a mai recunoscut ea.

Citește și – Un copil născut prematur de o tânără a fost scăpat pe podea de ginecolog. „Îmi doream să fie un coșmar!'

Când Beckham s-a pus pe picooare și a venit acasă la vârsta de aproximativ 5 luni, lucrurile s-au înrăutățit.

„Soțul meu a venit la mine și mi-a spus: „Te iubesc și îl iubesc atât de mult pe Beckham, dar nu pot avea un alt copil. Vreau să fiu sincer cu tine și să nu te mint în privința asta când va veni momentul, pentru că știu bine că acum și vreau să fiu sincer în privința asta”, și-a amintit ea.

În timp ce Rachel a apreciat că Hunter a fost „foarte clar în alegerea sa', ea nu putea accepta să nu aibă o familie numeroasă, cu cel puțin patru copii, așa cum a visat mereu.

„Cea mai mare îngrijorare a lui a fost că viitorul nostru copil s-ar naște din nou prematur și, de asemenea, pentru că medicii nu au aflat niciodată de ce am leșinat în mașină atunci. De fapt, mi-a spus cu subiect și predicat: „Dacă te las insarcinată, o să simt că te ucid. Și aș face-o mai degrabă să te pierd decât să fiu eu motivul pentru care fiul nostru te pierde” – a continuat Rachel.

„Deși i-am înțeles punctul de vedere, am avut o dorință profundă încă de la o vârstă fragedă de a fi mamă cu mai mulți copii. Indiferent de circumstanțele în care s-a născut fiul meu, știam că îmi doresc mai mulți copii. Cred că mi-a fost mai ușor să spun , „Dacă nu-mi poți da asta, atunci va trebui să merg înainte într-o altă direcție'. Viitorul nostru arăta complet diferit și deja ne luptam atât de mult pentru relație' – a mai spus ea.

Cei doi au luat decizia de a se separa câteva săptămâni mai târziu, dar au continuat să-l crească pe Beckham împreună:

„A fost o concluzie foarte tristă la care am ajuns, fără supărare din partea niciunului dintre noi, dar am vrut lucruri separate și nu părea să existe o cale de mijloc. În timpul despărțirii noastre am vorbit mult. Mai era multă dragoste între noi.”

Determinarea lui Rachel de a avea mai mulți copii l-a făcut pe Hunter să realizeze că nu o poate pierde, ea va încerca să aibă mai mulți copii cu un alt partener.

„El a spus: „Mi-am dat seama că vei merge mai departe până vei avea un alt copil, indiferent dacă sunt eu tatăl sau altcineva. Și nu mă voi ierta niciodată că te-am pierdut din cauza unui asemenea lucru', a completat femeia. Cei doi s-au împăcat și câteva săptămâni mai târziu, Rachel a rămas din gravidă cu fiica lor.

Foto – captură video TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din
Buton