Drama unei brasovence: I s-a spus ca bebelusul sau a murit, insa ea crede ca a fost furat la nastere

O femeie din Brasov scoate la iveala detalii cutremuratoare despre povestea sa, sustinand ca bebelusul pe care ea l-a nascut in urma cu 26 de ani ar fi fost furat.

Femeia a nascut intr-o perioada in care s-au adoptat foarte multi copii

Mama a nascut prin cezariana intr-o maternitate din Pitesti in anul 1992 si isi aminteste cum o asistenta i-a spus ca bebelusul caruia i-a dat viata era sanatos. Ea nu a apucat sa isi vada totusi copilul.

La scurt timp, parintii aveau sa fie informati ca bebelusul a murit din pricina unui blocaj renal.

In agitatia momentului, familia nu s-a gandit sa ceara documentele care sa dovedeasca cele intamplate.

Ulterior insa, femeia s-a intors la maternitate si a cerut socoteala. Din pacate nu a primit decat o fisa in care este mentionat ca ar fi avortat la 30 de saptamani de sarcina.

In perioada in care ea a dat nastere, din Romania au avut loc foarte multe adoptii internationale facute in graba. Astfel, acum mama banuieste ca bebelusul ar fi fost furat pentru a fi adoptat de o alta familie.

Directorul spitalului recunoaste ca situatia e una suspecta

Chiar si directorul spitalului in care femeia a nascut a recunoscut ca ceva este in neregula in modul in care s-au desfasurat lucrurile: Există modificări în fișe. Nu prea e nicio parafă pe nicio modificare din foaia asta. Nu am găsit acte pentru copil', a declarat Adrian Stoiculescu pentru stirileprotv.ro.

Desi parintii incearca acum sa dea de urma copilului pierdut in anii 90, cautarea va fi una dificila, deoarece nu toti cei implicati mai traiesc sau mai lucreaza.

Mama a facut totusi o plangere la DIICOT pentru trafic de persoane si a apelat la un avocat, in speranta ca va aduce lumina in acest caz.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie