Drama unui bărbat care a făcut un copil cu o femeie măritată

Un bărbat din Sibiu trăiește o adevărată dramă după ce a conceput un copil cu o femeie măritată.

Ștefan Ioan Marius a cunoscut-o pe Margie Belmis Valenzulela, originară din Filipine, în urmă cu trei ani, când lucrau în Dubai. Femeia își părăsise soțul în 2010, dar nu a divorțat de el. Ioan și Margie s-au îndrăgostit și s-au mutat în Sibiu, acolo unde a venit pe lume copilul lor, un băiețel. Deși Ioan a demonstrat prin două teste ADN că el este tatăl natural, autoritățile nu îi recunosc paternitatea.

Cei de la Evidență Populației din Sibiu ne-au spus că va trebui să trecem certificatul de naștere al copilului pe numele soțului. Noi nu am vrut să urmăm acestă cale și am deschis un proces în instanță. Hai să zicem că mâine trebuie să-i facem o operație pe inimă, trebuie acordul ambilor părinți. Mama o să semneze și hai să-l chemăm pe soțul din Filipine să semneze și el. Ce facem…', a spus Ioan, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: El nu vrea copil, ce e de făcut?

Judecătorii au decis că paternitatea copilului trebuie stabilită în Filipine, deoarece acolo divorțul este o problemă complicată, Margie riscând să fie condamnată la închisoare pentru adulter.

Am încercat din răsputeri să protejăm acest copil însă oriunde mergem, chiar și la un control medical, mereu ne sunt cerute documente pe care noi nu le avem, pentru că nu este înregistrat în evidențele românești', a dezvăluit mama băiatului.

Potrivit Codului Civil, un copil născut sau conceput în timpul căsătoriei îl are că tată pe soțul mamei.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri