Drew Barrymore, pusa la zid de fani pentru modul in care isi creste copiii

Mamele celebre au parte in mod constant de critici din partea opiniei publice. Desi acest fenomen nu e nou, retelele de socializare ofera contextul perfect in care oricine sa poata critica pe merit sau nu, actiunile altei persoane si modul in care alege sa isi creasca copiii.

Drew Barrymore, criticata ca si-a lasat fiica de cinci ani sa se vopseasca

De aceasta data, Drew Barrymore este vedeta intrata in colimator. Actrita a fost criticata dupa ce a postat imagini din parc cu cele doua fiice ale sale, Olive si Frankie. Vedeta a precizat ca momentul surprins este unul dintre putinele petrecute in familie.

Drew Barrymore, pusa la zid de fani pentru modul in care isi creste copiii 1

Fiica cea mare a lui Drew Barrymore

Fiica mai mare a actritei pare a fi vopsita roz, iar fanii au observat rapid acest detaliu.
Utilizatorii i-au reprosat mamei ca fetita ei in varsta de doar 5 ani are deja parul vopsit:

Drew Barrymore, pusa la zid de fani pentru modul in care isi creste copiii 2

„Un sfat din partea unei mame… Un copil de 5 ani n-ar trebui sa experimenteze alte culori ale parului. Fii prezenta cand esti cu ea acasa. La 5 ani o poti lua cu tine pe unde te duci, de cele mai multe ori.
Daca ai o situatie financiara care iti permite sa prioritizezi copiii la o varsta atat de frageda, fa-o. Oamenii te iubesc. Ei pot astepta, copiii tai nu pot!”

Drew Berrymore, pusa la zid de fani pentru modul in care isi creste copiii 3

Fanii s-au simtit indreptatiti sa-i explice vedetei ce ar trebui de fapt sa faca

Un alt utilizator a simtit nevoia sa ii explice mamei ce ar trebui de fapt sa faca:

„Poate elitele Hollywoodului ar trebui sa stea acasa cu copiii in loc sa le dea tot ce le trebuie material, cand ei au nevoie de atentie.”

Nu e prima data cand Drew intra in atentia publicului pentru metodele de parenting alese. Anul trecut vedeta a explicat in cadrul unei emisiuni ca, atunci cand fetele ei au cate o criza de furie in public, ea le lasa sa se manifeste in voie, facandu-le si o poza, pentru a le arata amintirea peste ani.

Articol: shared.com

Imagini: Instagram Drew Barrymore

Recomandari
Huff
Unica.ro
Mai multe din Familie