Duminica e ziua UMF!

Copiii fac schimb de personaje si invata continentele lumii in spatiile de joaca UMF, amplasate in Galeriile Comerciale Real din toata tara

Copiii dornici de cunoastere sunt asteptati duminica (pe 4, 11 si 18 decembrie 2011) in Galeriile Comerciale Real din toata tara, pentru a face schimb de personaje si pentru a descoperi continentele lumii, prin joaca. Ei vor avea ocazia sa inveţe sa construiasca harta lumii continent cu continent si sa castige premii.

In spatiile de joaca UMF copiii pot schimba dublurile personajelor din Colectia Triumful Cunoasterii astfel incat fiecare sa isi completeze propria colectie. Tot aici ei vor afla povestile personajelor Colectiei, cele 16 minifigurine LEGO® si 16 masinute magnet Disney-Pixars Cars2 ce se gasesc cadou in pachetele promoÅ£ionale UMF.

Din ora in ora, sunt programate concursuri in urma carora micutii vor primi in dar, haioasele personaje ale Colectiei Triumful Cunoasterii, precum si alte premii menite sa recompenseze meritele si cunostintele celor mici.

Actiunile au loc in intervalul orar 10:00-16:00, in Galeriile Comerciale Real din: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Targu Mures si Timisoara.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri