Dynergie BIO. Formula energizanta complexa. Din surse cultivate organic.

Dynergie BIO contine ingrediente active, certificate organic, care sunt recoltate respectând mediul înconjurator, astfel incât sa ofere tot ce este mai bun din natură.

Fiind cultivat in Asia
timp de mii de ani,
Ginseng-ul este renumit si folosit pentru efectele sale fortifiante si energizante.
Este considerat un tonic al organismului ce reduce senzatia de oboseala si epuizare. El sprijina, de asemenea, sistemul imunitar.

LaptiÅŸorul de matca este o substanta naturala secretata de albinele lucratoare doar  pentru dieta exclusivista a albinei regina a supului. LaptiÅŸorul de matca este un tonic ideal pentru oricine: copii, adulti, persoane in vârsta sau sportivi. El sprijina imunitatea naturala a organismului.

Acerola (numita si cireasa Indiilor de Vest) este o sursa bogata de vitamina C. Protejeaza celulele organismului de procesele oxidative si sprijina sistemul imunitar.

Propolis este o substanta produsa de albinele lucratoare din mugurii si scoarta copacilor. El are efecte antioxidante si stimuleaza, de asemenea, imunitate naturala a organismului uman.

Dynergie BIO reduce senzatia de oboseala si suprasolicitare, energizând organismul si sprijinindu-i imunitatea naturala prin substante BIO de cea mai bună calitate.

Produse de Arkopharma in colaborare cu Walmark.
Pret: Royal Jelly Bio, 76 lei; Dynergie Bio, 83,50 lei –
in Farmaciile BELLADONNA.

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice