Bombă în show-biz: Jennifer Aniston ar fi însărcinată!

Rochița argintie purtată de Jennifer Aniston ieri, la premiera celui mai recent film al său, Life of Crime, a dat iarăși naștere speculațiilor că ar fi însărcinată.

Actrița nu a confirmat speculațiile. Recent, Jennifer Aniston a mărturisit într-un interviu pentru TODAY că se simte presată și s-a săturat de întrebările despre măritiș și copil. 'Nu e corect să pui atât de multă presiune pe femei – 'Când te măriți, când o să faci un copil?' – sunt întrebată mereu asta.

Nu cred că am de bifat o listă de lucruri de făcut și nu cred că faptul că nu am născut încă un copil mă invalidează ca femeie. Am 'născut' o mulțime de lucruri și proiecte și nu mi se pare că e corect să pui o astfel de presiune pe oameni' – a declarat actrița, care are 45 de ani.

Jennifer Aniston nu a dezvăluit nici data nunții cu Justin Theroux, despre care se tot vorbește de ceva vreme. Cuplul ar urma să se căsătorească pe marginea oceanului – a dezvăluit Kevin Lee, cel la care actrița a apelat pentru planificarea nunții ei cu numărul 2.

Jennifer și Justin s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru Wanderlust și din august 2012 sunt logodiți.
Uite ce a purtat actrița la premieră – tu ce spui, este însărcinată sau nu?

(foto Hepta)

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie