E prea slaba

Am o fetita de 5 luni jumatate care are o greutate de 5800 gr, s-a nascut cu 2990 gr., iar medicul imi spune mereu ca este sub greutate. I-am schimbat deja laptele, am trecut pe Milumil si s-a simtit oarecum o ameliorare pe o perioada de o luna, insa am revenit la aceeasi problema.

Am inceput diversificarea de la patru luni, practic acum mananca de toate dar mananca putin, are zile in care nu mananca lapte deloc, ci doar hrana solida si bea ceai foarte mult.

Nu stiu ce sa mai fac cu ea! Ce as vrea sa intreb este daca trebuie sa-i fac analize sa vedem daca are vreo problema sau daca factorul ereditate este implicat in aceasta problema a greutatii, pentru ca eu am fost foarte slaba pana sa raman insarcinata. Va multumesc si va doresc un an cat mai bun!

Intrebare pusa de: Lia Cucos( 25 ani), , Piatra Neamt

Expertul nostru va raspunde:

Fetita dvs. ar trebui sa aiba 6490 gr. la 5 luni, calculand dupa greutatea de la nastere. Sigur ca are in minus destul (690 gr) – deci are greutatea pe care ar fi trebuie sa o aiba la mai putin de 4 luni, nu la 5.

Nu stiu diversificarea alimentatiei cum se realizeaza, ce fel de mese are. Va rog sa veniti la un control si stabilim daca sunt greseli de ordin alimentar sau probleme de sanatate.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului