Easy Breezy Summer Camp – tabăra virtuală ce îmbină perfect activitățile educative cu cele amuzant

Novakid, platforma online de engleză pentru copii nr. 1 din Europa (desemnată în urma unui studiu Json and Partners în 2021), a lansat cea de-a doua ediție a taberei internaționale de vară Easy Breezy. Acest proiect online se va desfășura în perioada 13 iunie – 29 august 2022.

Combinația perfectă de activități educative și amuzante pentru copii în perioada vacanței de vară se află la Novakid! Cea mai importantă școală de engleză online din Europa consideră că distracția le permite micuților să exploreze lumea într-un mod aparte, în timp ce îi învață prin joacă. Așadar, pentru a oferi edutainment în acest sezon călduros, alături de șansa de a-și face noi prieteni de pretutindeni, a fost lansată cea de-a doua ediție a taberei internaționale de vară Easy Breezy.

Tabăra de vară Easy Breezy din acest an oferă copiilor oportunitatea de a afla mai multe despre lume, împreună cu prietenii lor de pe tot Globul. Limba engleză joacă un rol crucial în comunicarea ideilor, gândurilor sau cunoștințelor, precum și în procesul de cunoaștere reciprocă. Credem că interacțiunile semnificative dintre copii reprezintă un pas către un viitor mai bun. În această vară, copiii vor îmbrățișa un program online distractiv într-o comunitate de colegi cu vârste similare, își vor exersa engleza, vor descoperi lumea și își vor petrece vacanța în manieră productivă', a explicat Max Azarov, CEO Novakid, când a fost întrebat despre ideea din spatele taberei de vară Easy Breezy.

Focus pe sporirea concentrării și a energiei elevilor

Pe durata acestui program online captivant de 3 luni, elevii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani vor participa la peste 70 de activități educaționale, ateliere online distractive de lucru manual, gătit, actorie, artă, programare, lego și minecraft, susținute de profesorii experimentați Novakid.

Nu poți dobândi cunoaștere dacă nu există o rutină sănătoasă de dimineață. De aceea am decis să o includem în programul taberei noastre de vară. Antrenamentele zilnice de înviorare și yoga online îi vor ajuta pe copii să-și îmbunătățească concentrarea și să obțină energie pentru întreaga zi', adaugă Olesya Lieber, Head of brand development and special projects, mamă a doi copii.

Cei mici vor avea, de asemenea, șansa de a explora lumea și de a merge în excursii prin intermediul transmisiunilor în direct! Vor călători virtual în jurul Globului, vor vizita ferme din SUA, vor întâlni pinguini amuzanți în Cape Town, vor explora New York și Bangkok, vor privi incredibilul Rio de Janeiro, vor descoperi uimitoarea Noua Zeelandă și vor cunoaște multe alte locuri senzaționale, care îi vor încărca cu energie, dar și cunoaștere. Sesiunile live vor fi completate cu activități de învățare în ritm propriu.

Imersiune lingvistică și distracție garantate

Toate activitățile, provocările și atelierele din programul Easy Breezy Summer Camp se vor desfășura în limba engleză, oferind copiilor experiențe de imersiune lingvistică în confortul propriilor case. Conținutul Novakid le permite studenților să învețe limba engleză în timp își însușesc informații despre alte subiecte.

Prin integrarea limbii engleze în activitățile ce stârnesc interesul copiilor este facilitată creșterea și menținerea motivației de studiu. Cu ajutorul Taberei de vară Easy Breezy, elevii vor avea ocazia să-și extindă vocabularul într-un mod distractiv și să-și pună cunoștințele în practică alături de colegi.

Este esențial de amintit că micuții își vor valorifica abilitățile lingvistice dacă vor continua să le folosească în timpul vacanțelor școlare. Aceste sesiuni online sunt modalitatea ideală de a le permite să se bucure de perioada recreativă fără a-și pierde competențele de limba engleză acumulate din greu.

Interacțiuni semnificative între copii

Copiii vor avea ocazia să-și facă prieteni de pe tot Globul atunci când se vor alătura taberei de vară Easy Breezy. Într-unmediu centrat pe comunitate și sigur, ei vor putea să se conecteze cu toți colegii din diverse țări printr-un chat moderat și securizat constant.

Moderatorii se vor asigura că secțiunea de chat rămâne cea mai prietenoasă comunitate online de pe planetă, fiind disponibili 7 zile pe săptămână, în cazul în care copiii au vreodată întrebări', a subliniat Olesya Lieber.

Acest ecosistem va favoriza dezvoltarea comunicării interculturale, explorarea lumii și legarea unor prietenii semnificative.

Câteva importante informații logistice: programul zilnic începe la ora 9:30, iar copiii sunt organizați pe vârste, astfel: grupa de 4-6 ani (ateliere de 25 de minute), grupa de 7-9 ani (ateliere de 25 de minute) și grupa de 10-14 ani (ateliere de 40 de minute). Peste 10 domenii și arii de interes sunt vizate în aceste ateliere: artă, știință, antrenamente de înviorare și yoga pentru copii, Minecraft și Lego, călătorii/tururi de oraș, gătit, animale, actorie, programare.
Pentru înscriere: condiția unică este statutul de elev Novakid. Este absolut GRATUIT pentru studenții cu un abonament activ de 12 sau 24 săptămâni.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial