Editura Litera își deschide prima librărie

Mâine (3 aprilie), începând cu ora 11:00, are loc deschiderea oficială a primei librării Litera, din bulevardul Magheru, nr. 8 – 10. Evenimentul de lansare va avea loc în incinta librăriei.

Librăria Litera va fi deschisă publicului larg în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Editura Litera oferă titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărți pentru copii și tineret, dicționare și enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală.

Evenimentul de lansare marchează și startul unei campanii de conștientizare și promovare a lecturii. Desfășurat sub sloganul „Uite cine citește!', proiectul vizează importanța lecturii în viața fiecăruia dintre noi și aduce în prim plan persoane publice fotografiate în timp ce citesc cărțile preferate.
Scopul acestui proiect, realizat în colaborare cu personalități ale vieții culturale și sociale din România, este acela de a stimula cititul, de a oferi exemple relevante și de a crea noi standarde de lectură.

Personalitățile care se alătură demersului Litera dar și evenimentului de lansare sunt: Stela Popescu, Valentin Uritescu, Dana Războiu, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Tora Vasilescu, Simona Pătruleasa, Iuliana Marciuc, Oana Sârbu, Simona Gherghe, Anca Țurcașiu și mulți alții.

Libraria Litera„Într-o lume care a uitat să (mai) citească, editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi. Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură”, spune Cristina Vidrascu Sturza, director editorial al editurii Litera.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri